Δευτέρα, 17 Μαΐου, 2021

Ραδιοφωνική παρέμβαση με “ουρτ” θύμισε τα μέρη μας!

Ραδιοφωνική παρέμβαση με “ουρτ” θύμισε τα μέρη μας!

radioΠριν λίγο στη ραδιοφωνική εκπομπή των Μάκη Προβατά και Νότη Παπαδόπουλου στον Βήμα FM(ο οποίος λειτουργεί με το φιλότιμο των παραγωγών του κάτι σαν το Εrtopen αλλά χωρίς την πιθανότητα κρατικού διορισμού…)ένας ακροατής άκουγε αυτά που έλεγαν οι δύο παραγωγοί και αποφάσισε να παρέμβει με sms.
Στόλισε αμφότερους κανονικά ότι τα παίρνουν από τις τράπεζες για να μιλάνε αντικυβερνητικά, ότι καλά παθαίνουν και μένουν άνεργοι και διάφορα άλλα ταξικά και αγωνιστικά. Είπε κι άλλα πολλά αρκετά βαριά και με κάμποσες κατάρες, όσες χωρούσαν σε ένα sms. Εκείνο που έκανε εντύπωση όμως στους Προβατά και Παπαδόπουλο ήταν ο τρόπος που έκλεινε το αγωνιστικό μήνυμα.
-“Τι λέει στο τέλος; Α, μας λέει ουστ!”, λέει σε κάποια στιγμή ο ένας εκ των δύο παραγωγών.
Για να τον διορθώσει ο έτερος άμεσα πως “δεν λέει ουστ, λέει… ουρτ”!
Αφού το αποσαφήνισαν εντυπωσιασμένοι άρχισαν να αναρωτιούνται τι είναι αυτό το “ουρτ” κι αν το έχουν ακούσει ξανά για να καταλήξουν ότι είναι σπάνιο αλλά υπάρχει…
Εδώ μπορούμε να παρέμβουμε και να βοηθήσουμε. Κρίνοντας από την ορμή του μηνύματος, την ταυτότητα του ύφους με κάποιους φίλους επισκέπτες εδώ στο agrinionews αλλά και την συχνότητα που το “ουρτ” ακούγεται στα μέρη μας, δυνάμεθα να συμπεράνουμε ότι κάποιος φίλος εδώ συμπατριώτης μας, ενάντια στο κατεστημένο και με πολλά ένσημα στους αγώνες πρέπει να ήταν στην συγκεκριμένη παρέμβαση. Μάλιστα έχουμε δυο τρεις καλούς αναγνώστες που σίγουρα ακούν Βήμα FM και παίρνουν να πουν…”ουρτ”! Όπως μπαίνουν κι εδώ για να μας πουν ανάλογα καλά λόγια και να μας δηλώσουν την… στήριξή τους.
Καλά να είναι και καλό μήνα να έχουμε όλοι μαζί…

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.