Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Το ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Αγρινίου εκφράζει τη θλίψη του για τη δολοφονία οδηγού ταξί στην Αθήνα

Το ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Αγρινίου εκφράζει τη θλίψη του για τη δολοφονία  οδηγού ταξί στην Αθήνα

48362-RADIO-TAXI-–-TAXI-RADIOTAXI-AGRINIOY---TAXI-AGRINIO---YPIRESIES-TAXI---STATHMOS-TAXI---ASYNODEYTA---24ORI-EXYPIRETISI---EKDROMES-AGRINIO-AITOLOAKARNANIA-6Το Σωματείο ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Αγρινίου εκφράζει την οδύνη και θλίψη του για το τραγικό συμβάν της δολοφονίας οδηγού ταξί στην Αθήνα και μεταφέρει δημόσια τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του. Αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Σωματείο ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Αγρινίου εκφράζει την οδύνη και θλίψη του για το τραγικό συμβάν με την δολοφονία οδηγού ταξί χθες το βράδυ στην Αθήνα και μεταφέρει δημόσια τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του.

Είναι ευκαιρία να θυμηθούμε και να το τονίσουμε με μεγάλα γράμματα ότι ο αυτοκινητιστής ( ταξιτζής ) ασκεί επάγγελμα λειτούργημα με πολλά οφέλη για την κοινωνία και το συνάνθρωπό μας. Βρίσκεται όλη την ημέρα στους δρόμους ασκώντας έτσι παράλληλα και άλλες υπηρεσίες και για αυτόν και άλλους πολλούς λόγους θα πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.

Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ασκεί με απόλυτη συνέπεια και πολύ επαγγελματισμό τις υπηρεσίες του και βρίσκεται πάντα δίπλα στο επιβατικό κοινό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ας ελπίσουμε ότι το χθεσινοβραδινό περιστατικό θα είναι το τελευταίο αλλά και η αφετηρία για μια πολύ σοβαρή συζήτηση με όλους τους αρμόδιους φορείς για την πρόληψη και καταπολέμηση τέτοιων φαινομένων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.