Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Ραγδαίες εξελίξεις στα δημοτικά δρώμενα του Αγρινίου-Προς συμπαράταξη Παπαναστασίου-Καζαντζής

Ραγδαίες εξελίξεις στα δημοτικά δρώμενα του Αγρινίου-Προς συμπαράταξη Παπαναστασίου-Καζαντζής

Ώρες έντονων διεργασιών στα δημοτικά δρώμενα του Αγρινίου είναι αυτές που διανύουμε και κυοφορούνται αποφάσεις που θα προκαλέσουν νέα δεδομένα και πολλές συζητήσεις.

Γιώργος Παπαναστασίου και Νίκος Καζαντζής είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε σύμπραξη των συνδυασμών τους σε μία εξέλιξη που πριν ένα χρόνο φάνταζε αδιανόητη.  Η ανακοίνωση αναμένεται αύριο.

Οι πρώην συνεργάτες που έγιναν σφοδροί αντίπαλοι βρίσκουν ξανά κοινό βηματισμό και η εξέλιξη έχει πολλές ερμηνείες. Σήμερα οι δημοτικοί τους σύμβουλοι καλούνται να εγκρίνουν το κείμενο των γενικών αρχών της σύμπραξης το οποίο οι επικεφαλής αποφάσισαν.

Πληροφορίες ωστόσο θέλουν δυο τουλάχιστον συμβούλους της δημοτικής αρχής να εκφράζουν αντιρρήσεις και να μην προτίθεται να συμφωνήσουν αλλά ο Γ.Παπαναστασίου φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει ακόμη και αν έτσι διαιωνίσει  άλλο εσωπαραταξιακό μέτωπο.

Παπαναστασίου και Καζαντζής πήραν αυτοδιοικητικό «διαζύγιο» το 2016 και έκτοτε η διαμάχη τους ήταν σκληρή, τα λόγια βαριά και κατά κανόνα υπερέβαιναν τα εσκαμμένα. Ο Νίκος Καζαντζής μάλιστα είχε σφοδρές αντιπαραθέσεις και με πολλά στελέχη της δημοτικής αρχής (Καλαμπαλίκης, Γκριζης κ.α.) και ηγήθηκε ψηφοδελτίου στις δημοτικές εκλογές του 2019. Ψηφοδελτίου που θεωρήθηκε αντάρτικο στον πολιτικό του χώρο ωστόσο κατέγραψε όχι ευκαταφρόνητο ποσοστό και εξέλεξε τέσσερις συμβούλους. Η δημοτική αρχή έχει 19.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο οι αντιπολιτευτικοί τόνοι κατέβηκαν απο το συνδυασμό Καζαντζή και τα σενάρια για επαφές με σκοπό να κλείσει το μέτωπο φούντωσαν.

Οι φήμες αποδεικνύονται βάσιμες και οι δυο επικεφαλής αποφάσισαν να συμπράξουν επιβεβαιώνοντας πως στην πολιτική «ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ» έστω και αν αυτό την απαξιώνει περαιτέρω.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

6 Σχόλια

  1. Mixalis

    Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ!!!ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

  2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

    ΝΙΚΟ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΜΟΥ.ΡΕ ΟΥΣΤ.ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΑΥΤΩΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.