Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Η Ρένα, η Νάνσυ και ο Σταύρος…

Η Ρένα, η Νάνσυ και ο Σταύρος…

Την τελευταία μέρα πριν κλείσει η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου το ψηφοδέλτιό της προστέθηκε στους υποψήφιους της η Νάνσυ Μέγγουλη.
Η κυρία Μέγγουλη συνδέεται άμεσα με το νομό μας μιας και η ίδια κατάγεται από τη Μηλιά της ορεινής Ναυπακτίας και είναι σύζυγος του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Καραγκούνη.

Η υποψηφιότητα της Νάνσυς Μέγγουλη ήταν επιθυμία της ίδιας της Ρένας Δούρου και οι πληροφορίες μας λένε ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δύο κυριών που συνδέονται με προσωπική φιλία. Σύμφωνος στην ιδέα της υποψηφιότητας της συζύγου του ήταν και ο Σταύρος Καραγκούνης.

Η υποψηφιότητα της άφθαρτης Ν. Μέγγουλη θεωρείται κίνηση- ματ από την πλευρά της Ρ. Δούρου . Η διεισδυτικότητα της στην περιοχή της Κερατέας και στην ευρύτερη Αττική, σε συνδυασμό με τη δυναμική που της δίνει η προηγούμενη υποψηφιότητα του συζύγου της Σταύρου Καραγκούνη στο υπόλοιπο Αττικής, όπου ο ίδιος είχε λάβει 14.100 σταυρούς δημιουργούν μια αθόρυβη αλλά δυναμική υποψηφιότητα που εκτιμάται πως θα φέρει πολλές “συντηρητικές” ψήφους στην Δούρου.

Διπλός αγώνας για τον Σταύρο Καραγκούνη λοιπόν μιας και θα είναι στο πλευρό της συζύγου του αλλά και ο ίδιος φαίνεται ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Σε κάθε περίπτωση οι δυο στηρίζουν στην πρώτη γραμμή της μάχης τη Ρένα Δούρου αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα με τον οποίο ο Σταύρος Καραγκούνης συνδέεται με στενή φιλία από τα παιδικά τους χρόνια.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.