Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Όπως το πάει το «ρεπορτάζ» δεν θα μείνει κανένας στον Παναιτωλικό!

Όπως το πάει το «ρεπορτάζ» δεν θα μείνει κανένας στον Παναιτωλικό!

Μέσα στις γιορτές δεν είχαμε ποδόσφαιρο και κατά πως φαίνεται αυτό θα ξεκινήσει με την αγωνιστική που δεν έγινε. Αυτό που είχαμε όμως ήταν καταιγισμός από δημοσιεύματα για τον Παναιτωλικό. Δεν πρέπει να υπάρχει άλλη «μικρομεσαία» ομάδα που κάνει τέτοιο γκελ στα ΜΜΕ του κέντρου. Αν δεν υπήρχαν τα διοικητικά της Λάρισας ή του ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός θα ήταν η ομάδα με τις πιο πολλές «ειδήσεις» με διαφορά!

Η πλάκα όμως είναι ότι το… ρεπορτάζ(;) του Παναιτωλικού μόνο για γιορτές δεν είναι! Ο Μάζουρεκ λέει φεύγει, γιατί δεν τα βρήκαν! Τον παίρνει ο Παναθηναϊκός, ένας Θεός ξέρει με τι λεφτά.

Ο ένας πιτσιρικάς πάει από δω, ο άλλος πιτσιρικάς πάει από κει, διαλέγουν λέει οι μεγάλοι και παίρνουν! Πάει ο Μοράρ, καταστροφή, μέχρι Νότιο Κορέα έφτασε η χάρη μας!

Τώρα πως γίνεται αυτό, θα σας γελάσουμε και μάλιστα την ώρα που στο ρεπορτάζ ανακατεύονται και ονόματα όπως πολύ γνωστού και αγαπητού στο κοινό παίκτη που ίσως επανέλθει. Να θέλουν κάποιοι να μετριάσουν τις εντυπώσεις, μην τυχόν και πάνε τα πράγματα …καλά;

Ποιος ξέρει, πάντως το σίγουρο είναι ότι τόση… κάψα με μια ομάδα του βεληνεκούς του Παναιτωλικού(από θέμα τίτλων, όχι Ιστορίας) δεν δικαιολογείται. Εκτός κι αν έχει δημιουργηθεί μια νέα τάξη «αντιπαναιτωλικών» σαν αυτούς που ακούς καμιά φορά ότι έχουν κάνει την εμφάνισή τους… Και καλά να είσαι, λέμε τώρα, από το Μεσολόγγι και να μη γουστάρεις Παναιτωλικό. Αλλά να είσαι από τα περίχωρα του Αγρινίου; Παράλογο δεν ακούγεται;

Βέβαια, είναι και οι ανακοινώσεις που βγάζει ο Παναιτωλικός που δεν «κάθονται» καλά σε μερικά στομάχια…

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.