Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Ρεπορτάζ Mega για κακοποίηση σκύλων σε φάρμα στο Αγρίνιο

Νέες εικόνες κακοποίησης ζώων και απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης που σοκάρουν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα δεκάδες σκυλιά βρίσκονται περιορισμένοι σε ένα αγρόκτημα στο Αγρίνιο, ενώ η γυναίκα που υποτίθεται ότι τα φροντίζει, φαίνεται στα πλάνα να τα κακοποιεί με ένα κοντάρι.

Επικρατεί συμπεριφορά αγέλης με τον έναν σκύλο να επιτίθεται στον άλλον μέχρι θανάτου. Αμέσως μετά κατασπαράζουν τα κουφάρια.

Το βασανιστήριο των ζώων δεν έχει τέλος με τη γυναίκα να βγαίνει ξανά και να τα χτυπάει με μανία.

«Είναι απαράδεκτες εικόνες. Μια κοινωνία δεν μπορεί να ανέχεται τέτοια περιστατικά. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να τονίσουμε ότι αναφερόμαστε στους δήμους. Η συγκέντρωση μεγάλου αριθμού ζώων, ο μαζικός τρόπος περισυλλογής τους είναι παράνομος», δήλωσε ο Πρόεδρος Συνομοσπονδίας Ζωοφιλικών Σωματείων Βαγγέλης Παλαιοδήμος στο Live News.

Οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι αυτό συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια. Επισημαίνουν μάλιστα ότι τα σκυλιά έχουν αποκτήσει βίαιη συμπεριφορά με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να πλησιάσει.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: znews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

  Όλοι έχουμε καταλάβει που βρίσκεται το συγκεκριμένο κτήμα όπου μέσα υπάρχει ένα υπερ λουξ σπίτι τουλάχιστον όταν αποκτήθηκε. Αυτή η κατάσταση είναι πάνω από δέκα χρόνια αφού το συγκεκριμένο άτομο έχει πάρα πολλά σκυλιά αλλά και άλογα στη συγκεκριμένη περιοχή με τη δυσοσμία να είναι ανυπόφορη. Αυτά όλα συμβαίνουν γιατί τα σκυλιά μένουν νηστικά για πολλές ημέρες.Μάλιστα πολλές φορές ορισμένα από τα σκυλιά τα κουβαλάει μαζί της στο αυτοκίνητό της. Δε χρειάζεται να λέμε περισσότερα έχουμε καταλάβει που είναι η περιοχή και σε ποιον ανήκει. Πρέπει να επέμβουν οι αρμόδιοι παρόλο που γνωρίζουν το θέμα εδώ και καιρό . Αλλά δυστυχώς το συγκεκριμένο άτομο παρόλο αυτά που κάνει με τα ζώα αλλά και άλλα που εχει κάνει μένει στο απυρόβλητο.

 2. Ανώνυμος

  Να επέμβει αμεσως εισαγγελέας που ειναι το ενδιαφερον της τοπικής κοινωνίας που ειναι ο τοπικός φορέας να επέμβει;τραγικο ,ντροπη σε ολους οσους σιωπούν ,ολοι εσεις που καλύπτετε και αδιαφορείτε ειστε υπεύθυνοι

 3. Όχι άλλη κωλυσιεργία

  Πολύ σημαντική η δημοσιοποίηση ( γιατί πρώτο εδώ ένα αθηναϊκό μέσο; ).Πρέπει κάτι να γίνει άμεσα και αμέσως. Όχι άλλη κωλυσιεργία.

 4. Γιώργος Χ

  Εσείς οι ανώνυμοι πολίτες δεν είδα να κάνετε κατι για τα αδέσποτα… Η κυρία η συσυγκεκριμένη απο το υστέρημα της τα μεγαλώνει… πηγε να ξεχωρίσει δυο σκυλιά… Αλλά η κακια του κόσμου σε αυτον τον τοπο είναι μεγάλη… Να κάνει ρεπορτάζ το μεγκα και για την φιλοζωική… αλλη μια φορά απογοήτευση απο την δημοσιογραφία και απο τους γνωστούς άγνωστους ανώνυμους…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.