Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Κατά ριπάς οι  ερωτήσεις στη συνέντευξη Τύπου του Παναιτωλικού!

Κατά ριπάς οι  ερωτήσεις στη συνέντευξη Τύπου του Παναιτωλικού!

Σε… μαραθώνιο εξελίχθηκε η χθεσινή συνέντευξη Τύπου  με αφορμή την πρώτη προπόνηση στον Παναιτωλικό. Όχι τόσο σε χρονική διάρκεια, αυτή έφτασε… μόνο στην μία ώρα περίπου.

Περισσότερο εντύπωση έκανε το πλήθος των ερωτήσεων. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κατάσκοπος της στήλης μας μετέφερε ότι μέτρησε… 33 ερωτήσεις προς τον πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας! Είναι, δε, χαρακτηριστικό πως υπήρξαν δημοσιογράφοι έκαναν ακόμη και… 8 ερωτήσεις!

Σίγουρα ο προπονητής, που δεν ξέρει ακόμη πρόσωπα και πράγματα, θα πρέπει να έμεινε ενθουσιασμένος από το ενδιαφέρον που έδειξε ο τοπικός Τύπος για την νέα αρχή του Παναιτωλικού. Οπότε μάλλον θα αναμένει και κάτι ανάλογο κι από τον κόσμο της ομάδας.

Γενικώς θα αναμένει μια πόλη που ασχολείται αποκλειστικά με τον Παναιτωλικό και έχει απαιτήσεις(αν και στην χθεσινή πρώτη δεν πρέπει να παρανόησε κιόλας…). Δεν έλειψαν, άλλωστε, οι ερωτήσεις του στυλ «ξέρετε την δυναμική του κόσμου του Παναιτωλικού;» ή «ξέρετε που ήρθατε, ότι στην Ελλάδα ο πρώτος που την πληρώνει είναι ο προπονητής;».

Οι απαντήσεις του πάντως έδειξαν άνθρωπο συγκροτημένο. «Σε όλο τον κόσμο την πληρώνει ο προπονητής, όχι μόνο εδώ», είπε. Και μην θέλοντας να χαϊδέψει αυτιά ή τον «λαό» είπε πως «αν  δεν καταφέρω αυτά που θέλω, ο πρόεδρος πρέπει να ψάξει άλλον για προπονητή, δεν ήρθα για την σιγουριά, είχε καλό μισθό στην Πορτογαλία, η σύζυγός μου δεν χρειαζόταν καν να δουλεύει»!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.