Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

H Φιλεκπαιδευτική δράση του Παναιτωλικού συνεχίζεται με δωρεά ρομποτικού εξοπλισμού στο 7ο Δημοτικό Σχολείο

H Φιλεκπαιδευτική δράση του Παναιτωλικού συνεχίζεται με δωρεά ρομποτικού εξοπλισμού στο 7ο Δημοτικό Σχολείο

robotiki«Στηρίζουμε τις καινοτόμες δράσεις των μαθητών» σημειώνει η ΠΑΕ Παναιτωλικός κάνοντας γνωστό πως προέβη στην αγορά ρομποτικού εξοπλισμού τον οποίο θα δωρίσει στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου.
Σημειώνει, εξηγώντας την επιλογή του, ο Παναιτωλικός ότι το σχολείο έχει αναπτύξει σημαντική δράση στον τομέα της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, κατακτώντας τη 2η θέση το 2016-17 στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Δυτικής Ελλάδας και τη 2η στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό, ενώ την τρέχουσα σχολική χρονιά κατέκτησαν την 1η θέση στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Δυτικής Ελλάδας. Οι διακρίσεις των μαθητών μάλιστα αποκτούν πολύ μεγάλη αξία, επειδή το Σχολείο δεν διαθέτει την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή για να υποστηρίξει την προσπάθειά τους, την οποία συνεχίζουν με επιμονή και μεγάλη διάθεση τονίζει η ΠΑΕ που αναφέρει πως θέλοντας να βοηθήσει τους μαθητές να συνεχίσουν την ενασχόλησή τους με το αντικείμενο που αγαπούν, προχώρησε στην αγορά του απαραίτητου ρομποτικού εξοπλισμού.

Η ανακοίνωση αυτούσια:

Ο Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα τιμά πάντα το «Φ» στον διακριτικό τίτλο του, που τον καθιστά μοναδικό αθλητικό σύλλογο με Φιλεκπαιδευτική δράση και προσφορά στην κοινωνία. Με πολλές πρωτοβουλίες που αναλήφθηκαν τα τελευταία χρόνια στο πλαίσιο αυτό, ο Παναιτωλικός βρίσκεται δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα στηρίζοντας πρωτοπόρες και καινοτόμες δράσεις της.
Παρακολουθούμε την προσπάθεια των μαθητών του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, που με τη βοήθεια του Εκπαιδευτικού προσωπικού και του Συλλόγου Γονέων, αναπτύσσουν σημαντική δράση στον τομέα της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά Δημοτικού. Προσπάθεια που τη σχολική χρονιά 2016-2017 τους οδήγησε στη 2η θέση στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Δυτικής Ελλάδας και στη 2η στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό.
Την τρέχουσα σχολική χρονιά κατέκτησαν την 1η θέση στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Δυτικής Ελλάδας.
Οι διακρίσεις τους αποκτούν πολύ μεγάλη αξία, επειδή το Σχολείο τους δεν διαθέτει την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή για να υποστηρίξει την προσπάθειά τους, την οποία συνεχίζουν με επιμονή και μεγάλη διάθεση.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, θέλοντας να βοηθήσει τους μαθητές να συνεχίσουν την ενασχόλησή τους με το αντικείμενο που αγαπούν, προχώρησε στην αγορά του απαραίτητου ρομποτικού εξοπλισμού.
Η παράδοσή του θα γίνει με επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Σχολείο από αντιπροσωπεία της ΠΑΕ και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, στις 12.30 μ.μ.

Οι φωτό απο τις διακρίσεις του 7ου Δημοτικού Σχολείου

7o-dimotiko-agriniou-robotiki-1

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.