Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Ρομά αναζητούνται για αρπαγή ανηλίκου στο Παναιτώλιο- “οικογενειακή” ιστορία

Ρομά αναζητούνται για αρπαγή ανηλίκου στο Παναιτώλιο- “οικογενειακή” ιστορία

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΝΥΧΤΑ

Εκτεταμένες αστυνομικές αναζητήσεις είναι σε εξέλιξη στην περιοχή του Αγρινίου για τον εντοπισμό τριών νεαρών Ρομά, ηλικίας 28,26 και 37 χρόνων. Κατηγορούνται πως βραδινές ώρες χθες άρπαξαν τρίχρονο αγόρι από κατοικία του Παναιτωλίου. Κατηγορούνται επίσης ως υπαίτιοι πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος 44χρονου.
Σε γενικές γραμμές η ιστορία έχει ως εξής: Ο ένας εκ των τριών, ο 28χρονος, είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού ωστόσο το άρπαξε χωρίς τη θέληση της 23χρονης Ρομά μητέρας του. Στην κατοικία της μετέβη με όχημα και μαζί με τους άλλους δύο Ρομά.
Εκεί προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και φασαρία. Ο 44χρονος πατέρας της 23χρονης επιχείρησε με κάθε τρόπο να εμποδίσει την αρπαγή. Μάλιστα μπήκε μπροστά στο όχημα των τριών νεαρών για να μην διαφύγουν και την τελευταία στιγμή γλίτωσε το σοβαρό τραυματισμό πηδώντας για να αποφύγει την παράσυρση. Χτύπησε όμως στο πρόσωπο του. Ελαφρά τραυματίστηκε και η 8χρονη αδερφή της μητέρας όταν ενεπλάκη και αυτή στο επεισόδιο.
Οι τρεις Ρομά λοιπόν διέφυγαν με το αγοράκι και σε βάρος τους σχηματίστηκε πλέον δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. antikeimenikos

    Να μην ανακατεύεται η αστυνομία σε ξένες υποθέσεις…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.