Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Σάκης Τορουνίδης: «Το ΚΙΝΑΛ βρίσκει το δρόμο του – θα είναι η δύναμη ευθύνης την επόμενη μέρα» (ηχητικό)

Σάκης Τορουνίδης: «Το ΚΙΝΑΛ βρίσκει το δρόμο του – θα είναι η δύναμη ευθύνης την επόμενη μέρα» (ηχητικό)

Ο Σάκης Τορουνίδης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ, μίλησε στο agriniowebradio.gr και τον Antenna Star 103,5 FM, στην εκπομπή του Παναγιώτη Τσακανίκα.

«Οι αναποφάσιστοι είναι ένα μεγάλο κομμάτι. Εμείς πιστεύουμε ότι τα πάμε πολύ καλά στην Αιτωλοακαρνανία. Το ΚΙΝΑΛ βρίσκει τον δρόμο του. Βλέπουμε ανθρώπους να επιστρέφουν στον χώρο και στο κομμάτι των αναποφάσιστων περιμένουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Αιτωλοακαρνανία. Στον νομό θεωρούμε δεδομένο το διψήφιο. Πιστεύω ότι θα είναι από 12% μέχρι 15% το ποσοστό του ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία» ανέφερε σχετικά με τους αναποφάσιστους αλλά και την δική του εκτίμηση για το αποτέλεσμα της Κυριακής.

Σε ερώτηση για το αν το ΚΙΝΑΛ έχει εξασφαλισμένη έδρα στην Αιτωλοακαρνανία:

«Προσωπικά θέλω ένα καλό αποτέλεσμα για το ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ και δεν με ενδιαφέρει ποιος θα πάρει την έδρα. Αυτός είναι ο στόχος. Η μάχη του σταυρού θα υπάρχει πάντα και έχει έναν πολύ όμορφο ανταγωνισμό».

Ο Σάκης Τορουνίδης μιλά ακόμη για τον ρόλο που καλείται να διαδραματίσει ένα ενισχυμένο ΚΙΝΑΛ μετά τις εκλογές, το ΠΑΣΟΚ, τον Γιώργο Παπανδρέου, τα μνημόνια, την αποχή, τις περιοδείες στην Αιτωλοακαρνανία και τα μηνύματα των πολιτών. Τέλος , στέλνει το δικό του μήνυμα, τονίζοντας πως «υπάρχουν αξίες στην πολιτική», καλώντας τους πολίτες να εμπιστευτούν εκείνους που έχουν μια πορεία στον τόπο, μια διαρκή παρουσία και προσφορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πηγή: agriniowebradio.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.