Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου, 2019

Σαν σε προεκλογική περίοδο…

Πολλά τα αξιοσημείωτα στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου. Ένα από αυτά η αίσθηση που δίνεται πως κάποιοι δεν ξεπέρασαν ακόμη την προεκλογική περίοδο…
Ο σύμβουλος της μείζονος ατιπολίτευσης Πάνος Καψάλης ζήτησε-προ ημερήσιας διάταξης- το λόγο για να θέσει ερώτηση για   αθλητικές εγκαταστάσεις και για το αν όλα βιώνουν καλώς ενόψει της διοργάνωσης του ημιμαραθωνίου «Μιχάλης Κούσης» έχοντας ως δεδομένο το περυσινό φιάσκο.
Ωστόσο ο λόγος του τράβηξε πολύ και επί της ουσίας κατέληξε να είναι μια μεγάλη παρέμβαση. Δικαιολογημένα  εξανέστη ο δήμαρχος Γ.Παπαναστασίου που μίλησε για «προεκλογικό λόγο». Ωστόσο αντίστοιχη ήταν και η απάντηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Χρ.Ζαρκαβέλη που… μιμήθηκε τον συνάδελφο κάνοντας απολογισμό για τα αθλητικές παρεμβάσεις της πενταετίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Γ.Π.

    Έπρεπε δηλαδή να μην ασχοληθεί κανείς με το γεγονός ότι η μοναδική αθλητική διοργάνωση της πόλης που μπορεί να προσελκύσει λίγο κόσμο έχει απαξιωθεί πλήρως; Έπρεπε να αποσιωπηθεί το γεγονός ότι, ιδίως πέρυσι, πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή “συγγενών και φίλων”; Έπρεπε να ξεχαστεί το γεγονός ότι μετά και τη “φασαρία” που έγινε μετα το περσινό φιάσκο και τις υποσχέσεις ότι θα αναζητηθούν ευθύνες η πλειοψηφία “ποιεί την νήσσαν”; Καλή και θεμιτή η δωρεάν -πλέον- συμμετοχή, όμως πέρα από αυτή την αλλαγή δεν βλέπω ουσιαστικές βελτιώσεις.

  2. ΚΩΣΤΑΣ Σ.

    Ο Γκρίζης που είναι υπεύθυνος για το περυσινό φιάσκο δεν είπε τίποτα; Η απαξίωση δικό του έργο ήταν. Άμα δεν ξέρει κανένας από μεγάλα γεγονότα μπορεί να το παίζει πιο μεγάλος στα μικρά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.