Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Σασμός: Αυτός σκότωσε τον Στεφανή – Τα τελευταία λόγια

Σασμός: Αυτός σκότωσε τον Στεφανή – Τα τελευταία λόγια

Ο δολοφόνος του Στεφανή, οπλίζει και σημαδεύει, χωρίς να αναλογιστεί τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός. Τα πρώτα βλέμματα, μετά τον θάνατό του, θα στραφούν αλλού, με αποτέλεσμα ο πραγματικός ένοχος να κινείται ελεύθερος.

Ο μόνος που γνωρίζει την σκληρή αλήθεια, είναι ο Μανόλης. Μόνο που ο τρόμος τον έχει κυριεύσει τόσο, που με δυσκολία μπορεί να περιγράψει αυτό που είδαν τα μάτια του. Πώς να το κάνει άλλωστε;

Εάν ο Μανόλης μιλήσει, ένας νέος κύκλος αίματος θα ξεσπάσει στο χωριό. Ένας κύκλος αίματος που αφορά, τελικά, τη μία από τις δύο οικογένειες. Ποιος είναι αυτός που τράβηξε την σκανδάλη κι έστειλε τον Στεφανή στο χώμα;

Ο πραγματικός δολοφόνος

Παρόλο που όλοι, στη σειρά Σασμός, πιστεύουν πως τον σκότωσε ο Πέτρος Βρουλάκης, ο πραγματικός δολοφόνος που έστειλε τον Στεφανή στον τάφο, είναι ο Μαθιός.

Οι δύο πρωταγωνιστές θα έχουν έναν έντονο διάλογο. Ο Μαθιός, παρόλο που τον κάλυψε στην Βασιλική, θα του επιβάλλει να της φέρεται σωστά και να τιμάει από εδώ και στο εξής το στεφάνι του.

Ο Στεφανής, φυσικά θα τον αγνοήσει. Ο έρωτάς του για την Άσπά του δίνει ζωή. Διαπιστώνοντας πως ο Στεφανής τον παράκουσε, ο Μαθιός αποφασίζει να τον βγάλει από τη μέση, μια και καλή.

Έτσι, πηγαίνει στα βουνά και τον σημαδεύει με το όπλο του. Ο Στεφανής τον κοιτάζει σοκαρισμένος. Τα τελευταία του λόγια είναι γεμάτα ειρωνεία, καθώς δε περιμένει πως ο ανιψιός του θα τραβήξει την σκανδάλη.

“Ίντα κάνεις μωρέ εκεί;”, θα πει, αντικρίζοντας τον Μαθιό. Στο τηλέφωνο βρίσκεται η Άσπα, η οποία ακούει τις σφαίρες και παγώνει. Πίσω από τα στάχια, ο Μανολιός κοιτάζει το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα.

Ο μικρός σιωπά… Ο Νικηφόρος τρέχει και βλέπει τον πατέρα του αιμόφυρτο. Τον αγκαλιάζει και θρηνεί, ουρλιάζοντας για το κακό που τους βρήκε. Ο πόνος είναι αβάσταχτος και η αλήθεια πικρή, σαν δηλητήριο.

Πηγή: youfly.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.