Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Σασμός: Η Καλλιόπη θέλει να ξεπαστρέψει την Βασιλική

Σασμός: Η Καλλιόπη θέλει να ξεπαστρέψει την Βασιλική

Ο Μαθιός θα ξεκινήσει τις τακτικές του επισκέψεις στην Βασιλική, με την Καλλιόπη να εκνευρίζεται, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός. Βλέπει τον γιο της να γίνεται ένα με την οικογένεια αυτή, ενώ τα πρώτα κουτσομπολιά στο χωριό έχουν ξεκινήσει.

Η Καλλιόπη, ζώντας για να κρατάει το κούτελό της καθαρό και την οικογένειά της προστατευμένη, ζητάει από τον Μαθιό να απομακρυνθεί από τη Βασιλική. Εκείνος, έχοντας φύγει ο Στεφανής από τη μέση, δείχνει ξεκάθαρα πόσο ερωτευμένος είναι και πόσο δύσκολο του είναι να αποχωριστεί την αγαπημένη του.

Γίνεται δεύτερος πατέρας για τον Νικηφόρο και αναλαμβάνει όλα τα βάρη και τις δυσκολίες του σπιτιού. Η Καλλιόπη παρατηρεί τον γιο της να αλλάζει. Η χαρά στο πρόσωπό του δεν κρύβεται πια. Τα κομμάτια του παζλ ενώνονται…

Η μεγάλη αποκάλυψη για την Καλλιόπη

Δε θα πάρει χρόνο στην Καλλιόπη να ανακαλύψει πως ο γιος της είναι ερωτευμένος με την Βασιλική. Ο λόγος που δεν έκανε οικογένεια τόσο καιρό, που δεν βγήκε την κατάλληλη σύντροφο, που δεν έκανε το επόμενο βήμα στη ζωή του, ήταν ο έρωτάς του για την Βασιλική!

Πόσα να αντέξει μία μάνα; Ο γιος της βαδίζει σε επικίνδυνα και περίεργα μονοπάτια. Το χωριό έχει ξεκινήσει να τους συζητάει έντονα. Σύμφωνα με το TiVi, ο Μαθιός αρνείται να μείνει μακριά από την Βασιλική.

Έτσι, η Καλλιόπη αποφασίζει να βγάλει την Βασιλική από τη μέση, μια και καλή στη σειρά Σασμός. Δε θα αφήσει τον γιο της να μπλεχτεί στα δίχτυα αυτού του παράνομου έρωτα. Είναι διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να τους χωρίσει…

Πηγή: youfly.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.