Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

Σασμός: Ο Αστέρης σκοτώνει καταλάθος τον Πέτρο Βρουλάκη

Σασμός: Ο Αστέρης σκοτώνει καταλάθος τον Πέτρο Βρουλάκη

Τα πάντα ανατρέπονται. Η αγωνία κορυφώνεται, τα πάντα ανατρέπονται. Ο Αστέρης σκοτώνει τον Πέτρο, με αποτέλεσμα ο Σασμός να απομακρύνεται όλο και περισσότερο, μεταξύ των δύο οικογενειών.

Σύμφωνα με το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, ο Αστέρης δολοφονεί με δική του θέληση τον Πέτρο. Είναι πεπεισμένος πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή και συνεχίζει την βεντέτα, δίχως έλεος.

Αργότερα, όταν μαθαίνει πως ο Πέτρος ήταν αθώος, καταρρέει από τις ενοχές και τις τύψεις. Δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πως σκότωσε έναν άνθρωπο άδικα… Όλα αυτά, στο αγαπημένο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη.

Τί θα συμβεί με την σειρά Σασμός στον ALPHA και πώς ο Αστέρης σκοτώνει τον Πέτρο; Πράγματι, οι αλλαγές ήταν πολλές κατά την τηλεοπτική μεταφορά. Είναι ικανός ο Αστέρης να οπλίσει τα χέρια του ή ο θάνατος αυτός θα έρθει… κατά λάθος;

Το χρονικό της φρικτής δολοφονίας

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση, ο Πέτρος θα πεθάνει από τα χέρια του Σταματάκη. Θα ακολουθήσουν το βιβλίο, όχι, όμως, κατά γράμμα. Ο Πέτρης θα μάθει για τη σχέση της αδελφής του με τον εχθρό και θα εξοργιστεί.

Θα πάει να λογαριαστεί με τον Αστέρη, με αποτέλεσμα οι δυο τους να βρίσκονται αντιμέτωποι. Ο Πέτρος θα πάρει πρώτος το όπλο στα χέρια του και θα σημαδέψει τον άνθρωπο που τόλμησε να πλησιάσει την αδελφή του.

Ο Αστέρης, στην προσπάθειά του να αμυνθεί, σκοτώνει τον Πέτρο, στη σειρά Σασμός. Το όπλο εκπυρσοκροτεί και τραυματίζει θανάσιμα τον νεαρό πρωταγωνιστή. Το σοκ είναι τεράστιο…

Οι κρίσεις πανικού επιστρέφουν για την Αργυρώ. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, οι Βρουλάκηδες καταρρέουν. Ο Αστέρης χάνει το μυαλό του. Μία στιγμή που θα συγκλονίσει τους τηλεθεατές, έρχεται σε περίπου έναν μήνα…

Ιωάννα Παναγιώτη

youfly.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.