Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Σατιρική “Μήδεια” του Μποστ από την Θεατρική Ομάδα Καλυβίων

Σατιρική “Μήδεια” του Μποστ από την Θεατρική Ομάδα Καλυβίων

satiriki midia kalyvia 1
Μια πολύ καλή θεατρική παράσταση παρακολούθησαν χθες το βράδυ αρκετοί θεατές στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Καλυβίων, ενώ χειροκρότησαν με ενθουσιασμό την Θεατρική Ομάδα Καλυβίων παι-ΖΟΥΜΕ που παρουσίασε σε σκηνοθεσία της Μαρίνας Καραφά, την “Μήδεια” του Μποστ!

Νωρίτερα η βραδιά άνοιξε με διάφορα παιχνίδια από το Παιδικό Θεατρικό Τμήμα και στη συνέχεια ανέβηκαν στη σκηνή οι έφηβοι, παίζοντας την παράσταση “Οιδίπους project”, ενώ πρέπει να αναφέρουμε ότι, η οργάνωση της εκδήλωσης ανήκε στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου.

Η θεατρική παράσταση δόθηκε με σκοπό την ενίσχυση της Στέγης Ημερήσιας Φροντίδας το “Χαμόγελο του Παιδιού” στα Καλύβια Αγρινίου, ενώ στην ομιλία της η εκπρόσωπος του οργανισμού, κ. Μαρία Πρεβεζάνου, ευχαρίστησε τα μέλη της θεατρικής ομάδας και όλους τους κατοίκους του χωριού για την υποστήριξη και την αγάπη που δείχνουν προς το «Χαμόγελο».

Η σύγχρονη παράσταση της “Μήδειας” με τον έμμετρους διαλόγους και το αναγνωρίσιμο σατιρικό ύφος του Μποστ, αποδόθηκε θαυμάσια από τους ερασιτέχνες ηθοποιούς της ομάδας, κερδίζοντας στο τέλος τις ζωηρές επευφημίες του κοινού!

Σκηνοθεσία / Μουσική επιμέλεια: Μαρίνα Καραφά

Ηθοποιοί:
Μήδεια: Γεωργία Παντολέινα
Καλόγρια: Μαρία Χρυσικού
Κορυφαία: Ρούλα Κωνσταντάρα
Τροφός: Μάρθα Παπακωστοπούλου
Αντιγόνη / Καλόγερος / Χορός: Εύη Καλαμουδάκου
Οιδίποδας / Χορός: Στέλλα Φύσσα
Ψαράς / Ευριπίδης: Ελένη Κουτσουπιά
Ιάσων: Χρήστος Κονδύλης

Φωτογραφίες: Γιώργος Πανταζόπουλος

Πηγή: kalyvia.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.