Παρασκευή, 14 Αυγούστου, 2020

Πλούσιο σε δράσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο για τον Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου (φωτο)

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου (ΝΟΜ), Δημήτρης Νούλας, έλαβε μέρος ως πλήρωμα με κυβερνήτη τον εκπαιδευτή ιστιοπλοΐας Α/Θ Σπ. Αντωνιάδη, στον ιστιοπλοϊκό αγώνα Ανοικτής Θάλασσας «DOUBLE HANDED 2019» 17 ν.μ , που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου αγώνα που για πρώτη φορά συμμετείχε αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου, είναι ότι σε κάθε σκάφος επιβαίνουν μόνο δύο άτομα, ο κυβερνήτης και ένα ακόμα ως πλήρωμα.

Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου τα τελευταία δύο χρόνια λειτουργεί τμήμα Ιστιοπλοΐας τριγώνου (κλειστής Θάλασσας) για παιδιά από 8 ετών και επαναδραστηριοποιήθηκε στην Ιστιοπλοΐα Ανοικτής Θάλασσας.

“Καλούμε όσους μικρούς και μεγάλους, ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τα μυστικά της ιστιοπλοΐας να μας επισκεφτούν στις εγκαταστάσεις μας στο λιμάνι κάθε ΣΚ 11.00 με 15.00

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, για άλλη μια φορά, η παιδική ομάδα καγιάκ έλαβε μέρος στους αγώνες που έγιναν στο κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και μας έκανε υπερήφανους. Οι αθλήτριες μας Κατσαγάννη Μαρία και Σκαρμούτσου Εύη κέρδισαν Ασημένιο μετάλλιο στα 200μ Κ2 Κορασίδων και η μικρότερη της ομάδας Ντέκα Ειρήνη κέρδισε Χάλικνο μετάλλιο στα 200μ Κ1 Junior Κοριτσιών. Στην αποστολή έλαβαν μέρος οκτώ αθλητές μας. Όσοι θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα του κάνοε καγιάκ ήρεμων νερών, που τόσο ταιριάζει στη περιοχή μας και μας έχει προσφέρει δεκάδες διακρίσεις και συγκινήσεις μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ 6989835075.

Συγχαρητήρια σε όλους” αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.