Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Σαββίδης: Πληρώνω σε 2-3 ημέρες την 1η δόση για την τηλεοπτική άδεια

Σαββίδης: Πληρώνω σε 2-3 ημέρες την 1η δόση για την τηλεοπτική άδεια

savvidis-vladimir-708Ο Ιβάν Σαββίδης μέσω επίσημης δήλωσής του, επιβεβαίωσε πως αν λάβει την τυπική άδεια ως πρώτος επιλαχών στις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών, θα πληρώσε σε 2-3 ημέρες την πρώτη δόση.

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Καλογρίτσα, ο οποίος δεν κατέθεσε την πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια, ο Ιβάν Σαββίδης μέσω επίσημης δήλωσής του, επιβεβαίωσε πως ως πρώτος επιλαχών, είναι έτοιμος να πληρ’ώσει την πρώτη δόση του τιμήματος.

Αν μας ειδοποιήσουν ότι έχουμε το δικαίωμα να αποκτήσουμε τηλεοπτική άδεια, τότε εντός 2-3 ημερών πληρώνω την 1η δόση. Παραμένει πάντως η πρότασή μου προς τα κανάλια που δεν έχουν άδεια. Είμαι έτοιμος να αποκτήσω τα κανάλια τους για να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας», τόνισε ο Ιβάν Σαββίδης.

O ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πάντως πως τις προηγούμενες μέρες δεν είχε συζητήσεις με κάποιους από τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών για την αγορά τους. «Συζητήσεις δεν υπάρχουν. Δεν θα ήταν ορθό. Αφού δεν έχεις άδεια πως να κάνεις διαπραγματεύσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά

www.iefimerida.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.