Τετάρτη, 23 Ιουνίου, 2021

Σχέδια για…πατημασιές στο έδαφος δείχνουν τις σωστές αποστάσεις στο κέντρο του Αγρινίου!

Σχέδια για…πατημασιές στο έδαφος δείχνουν τις σωστές αποστάσεις στο κέντρο του Αγρινίου!

Να που το είδαμε κι αυτό σε διάφορα σημεία στο κέντρο του Αγρινίου! Ειδικά περιγράμματα για… πατημασιές σου δείχνουν ποια είναι η θέση που σου αντιστοιχεί στην αναμονή! Σε ουρές έξω από τράπεζα (όπως εν προκειμένω στην οδό Ι.Σταίκου) αλλά και έξω από καταστήματα.

Ανάμικτα τα αισθήματα, από την φωτογραφία. Από την μία σκέφτεσαι πως περιορίστηκε η ζωή σου, από την άλλη ότι ο άνθρωπος προσαρμόζεται βάζοντας όρια. Εντυπωσιακή εικόνα και παράξενη για… Αγρίνιο, αυτό είναι βέβαιο, όπως και γενικά για τις ελληνικές πόλεις.

Η παραίνεση, δε, στην πινακίδα δίνει και το στίγμα των τοπικών καταστημάτων, ζητώντας σεβασμό και τήρηση αποστάσεων. Ποιος ξέρει τι έχουν δει τα μάτια τους από συνωστισμό. Αναγκαστικά μέτρα και αυτοσχεδιασμός, λοιπόν…

Πάντως αυτή την εικόνα με το περίγραμμα στο έδαφος την ξέρουμε από τις αστυνομικές ταινίες κυρίως, εκεί όπου σημαδεύεται η θέση του σώματος όπως βρέθηκε κατά το έγκλημα!

Ας ελπίσουμε, πάντως, όταν περάσει η λαίλαπα του κορωνοϊού να μην μας μείνουν κληρονομιά οι αποστάσεις, να έρθουμε πιο κοντά!

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.