Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Σχεδιάζετε ανακαίνιση στο κατάστημά σας; 3+1 πλεονεκτήματα από τον Domikos Istos

Σχεδιάζετε ανακαίνιση στο κατάστημά σας; 3+1 πλεονεκτήματα από τον Domikos Istos

Η εταιρεία ανακαινίσεων Domikos Istos είναι μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα στον τομέα της, με μεγάλο πελατολόγιο και πολλές ευκαιρίες και προσφορές ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Προσφέρει έξυπνες λύσεις σε ανακαινίσεις καταστημάτων, επεκτάσεις ξενοδοχείων και άλλων επαγγελματικών χώρων για κάθε χρήση και ανάγκη.

Γιατί να επιλέξετε την Domikosistos για την επαγγελματική ανακαίνιση;

Οικονομική προσφορά στα μέτρα σας

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της εταιρείας αναλαμβάνουν την ολοκληρωμένη μελέτη του καταστήματος ή ολόκληρου του ξενοδοχειακού σας συγκροτήματος προσφέροντας σας προσφορά που ταιριάζει στα δεδομένα σας και μπορείτε να αντεπεξέλθετε. Η οικονομική πρόταση είναι αναλυτική και αφορά κάθε μία εργασία που θα γίνει.

Εγγυημένος χρόνος παράδοσης

Τηρούμε όλους τους χρόνους παράδοσης, τους οποίους γνωρίζετε από την πρώτη στιγμή. Έτσι μπορείτε να προγραμματίσετε τις μετέπειτα εργασίες σας αφού το έργο θα έχει παραδοθεί.

Συνεχής επίβλεψη του έργου

Σε όλα τα στάδια της ανακαίνισης του καταστήματός σας, την επίβλεψη έχει ο μηχανικός που ηγείται της ομάδας. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα λαμβάνετε αναλυτική αναφορά σχετικά με τις εργασίες που θα γίνουν.

Συνεργασία με επώνυμους προμηθευτές

Συνεργαζόμαστε με επώνυμους προμηθευτές, για την εξασφάλιση των πιο ποιοτικών και πρωτότυπων προϊόντων σε κάθε μέρος του ξενοδοχείου και κάθε επαγγελματικού σας χώρου. Με γνώμονα την ποιότητα και την σύγχρονη αισθητική επιλέγουμε μαζί τα υλικά και τις πρώτες ύλες.Εκτός από τις συνολικές ανακαινίσεις καταστημάτων και ξενοδοχείων, η εταιρεία είναι δίπλα σας και για μικρότερου μεγέθους ανακαινίσεις και αρχιτεκτονικές μελέτες. Μπείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας από εδώ για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με το προσωπικό της εταιρείας, να λύσετε όλες σας τις απορίες σχετικά με την ανακαίνιση και να αποφασίσετε με τον μηχανικό περαιτέρω λεπτομέρειες.Υπάρχουν πολλά πακέτα ανακαίνισης που μπορείτε να διαλέξετε. Από το βασικό και το γρήγορο πακέτο μέχρι το ολοκληρωμένο επαγγελματικό πακέτο των πολλών τετραγωνικών που αφορά επιχειρήσεις, ξενοδοχεία και καταστήματα.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο domikosistos.gr!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.