Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Σχολεία: Στις τάξεις στις 11 Μαΐου η Γ’ Λυκείου – ενδέχεται 1η Ιουνίου τα δημοτικά-νηπιαγωγεία 

Σχολεία: Στις τάξεις στις 11 Μαΐου η Γ’ Λυκείου – ενδέχεται 1η Ιουνίου τα δημοτικά-νηπιαγωγεία 

Όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμά του τα σχολεία θα λειτουργήσουν με άλλους κανόνες

Αναφορικά με την Εκπαίδευση ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε τους πολίτες ότι τα μαθήματα της Γ’ Λυκείου θα αρχίσουν ξανά στις 11 Μαΐου. «Μια εβδομάδα μετά θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες τάξεις του Λυκείου αλλά και το Γυμνάσιο», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός. Όπως είπε χαρακτηριστικά τα σχολεία, θα λειτουργήσουν με άλλους κανόνες που θα περιορίσουν -όσο αυτό είναι εφικτό- τον συγχρωτισμό.

«Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση θα εξακολουθεί να υποστηρίζει παιδιά τα οποία, για ειδικούς λόγους, δεν πρέπει να έρθουν στη τάξη. Δημοτικά και νηπιαγωγεία παραμένουν κλειστά. Ενδέχεται, επαναλαμβάνω ενδέχεται, να ανοίξουν την 1η Ιουνίου και μόνο αν είμαστε απολύτως σίγουροι ότι η πορεία της επιδημίας βαίνει καθοδικά», κατέληξε.

Θυμίζουμε πως κοινή συνέντευξη Τύπου παραχωρούν το απόγευμα της Τετάρτης, 29 Απριλίου, ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας και η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, αναφορικά με την επανέναρξη των σχολείων και όσα θα πρέπει να γίνουν στο εξής.

Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στις 18:00, στη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης στο υπουργείο Υγείας, παρόντος και του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.