Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020

“Υπάρχει και φιλότιμο” από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου, Νικόλαος Νάσιος, έγινε γνωστό ότι την Τρίτη 11 Ιουνίου και ώρα 21:15 στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, θα παρουσιαστεί από την θεατρική ομάδα του σχολείου η παράσταση “Υπάρχει και φιλότιμο”.

Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι η θεατρική ομάδα των εκπαιδευόμενων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου, στο πλαίσιο του ανοίγματος του σχολείου στην τοπική κοινωνία και της ανάδειξης του εκπαιδευτικού έργου, παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Υπάρχει και φιλότιμο» των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου.

Το έργο «Υπάρχει και φιλότιμο» βασίζεται στη θεατρική κωμωδία «Ανώμαλη προσγείωση», που είχε γραφτεί το 1950 από τον Αλέκο Σακελλάριο και τον Χρήστο Γιαννακόπουλο και έγινε κινηματογραφική ταινία το 1965. Διακρίνεται για τη φρεσκάδα, τη διαχρονικότητα, το ρομαντισμό και την αίσθηση της αλήθειας.

Πρόκειται για ένα εμβληματικό αντιπροσωπευτικό έργο της ελληνικής δραματουργίας με θέμα την πολιτική. Το όνομα του πρωταγωνιστικού ρόλου  «Μαυρογιαλούρος» έχει γίνει μέρος της πολιτικής ορολογίας στην Ελλάδα.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019, ώρα 21:15 στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου

(Είσοδος ελεύθερη)

Ο Διευθυντής του ΣΔΕ Αγρινίου
Νάσιος Νικόλαος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.