Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Σε αγνοουμένη γυναίκα ανήκει ο σκελετός που είχε βρεθεί στην Βόνιτσα

Σε αγνοουμένη γυναίκα ανήκει ο σκελετός που είχε βρεθεί στην Βόνιτσα

Συνεχίζεται το θρίλερ – Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή

Σε γυναίκα από την Βόνιτσα, που είχε εξαφανιστεί στα τέλη Μαΐου φέρεται να ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε στις 8 Ιουνίου σε ακτή της Βόνιτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PREVEZANEWS το συμπέρασμα αυτό προκύπτει έπειτα από τα αποτελέσματα της ανάλυση dna από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ωστόσο η υπόθεση συνεχίζει να αποτελεί «γρίφο», αφού παραμένει αναπάντητο το ερώτημα κάτω από ποιες συνθήκες η σορός της γυναίκας βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση μιας και από την περίοδο της εξαφάνισής της έως την ανεύρεση του σκελετού πέρασαν λίγες μέρες.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης να θυμίσουμε πως στις 24 Μαΐου είχε σημάνει συναγερμός για γυναίκα 63ων ετών τα ρούχα της οποίας είχαν βρεθεί σε ακτή της Βόνιτσας.

Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας με τη συμμετοχή και ιδιωτικών σκαφών αλλά και δυτών από την ΛΕΚ Πρέβεζας, οι οποίοι χτένισαν στην κυριολεξία την θαλάσσια περιοχή.

Όπως είχε γίνει γνωστό από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας ο σκελετός εντοπίστηκε επί της ακτογραμμής και αποτελούνταν από σπονδυλική στήλη, λεκάνη και κάτω άκρα, ενώ σε απόσταση δέκα μέτρων επί του Αιγιαλού εντοπίστηκε το κρανίο.

Οι αρχικές εκτιμήσεις ήθελαν τον σκελετό να ανήκει σε άντρα.

Ωστόσο τα αποτελέσματα του dna αποδεικνύουν όχι μόνο ότι ανήκουν σε γυναίκα αλλά στην γυναίκα που είχε εξαφανιστεί.

Φως στην όλη υπόθεση αναμένεται να ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή και για το γεγονός εάν υπάρχουν στοιχεία που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Βέβαια τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα είναι σημαντικά και αφορούν στην κατάσταση που βρέθηκε η σορός, μόλις τρεις εβδομάδες μετά την εξαφάνιση.

Πηγή: prevezanews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.