Δευτέρα, Μάιος 20, 2019

Σε ανασφάλεια δύο-τρεις αντιδήμαρχοι Αγρινίου

epi-dimarxeio-agriniou


Κλίμα αλλαγών στη δημοτική αρχή Αγρινίου δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα κάποια στελέχη της να διακατέχονται από σχετικές ανασφάλειες.
Βολιδοσκοπούνται πρόσωπα και καταστάσεις αλλά προς το παρόν δεν είναι βέβαιο αν ο δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου προτίθεται όντως το προσεχές διάστημα να προχωρήσει σε αλλαγές αντιδημάρχων . Δύο-τρεις εξ αυτών πάντως δεν αισθάνονται σίγουροι και τα σενάρια έχουν φουντώσει τις τελευταίες ημέρες με συγκεκριμένο πρόσωπο σε ρόλο –κλειδιού των εξελίξεων.
Όπως και να έχει , πολλοί είναι αυτοί που εκτιμούν ότι η δημοτική αρχή Αγρινίου πρέπει να προβεί τώρα σε (μία ακόμη) επανεκκίνηση ελπίζοντας ότι αρκεί το χρονικό διάστημα έως τις εκλογές (ειδικά αν γίνουν το φθινόπωρο του 2019) για να διορθωθούν αστοχίες και να παραχθεί απτό έργο.
Υπάρχουν βέβαια και πολλοί άλλοι που υποστηρίζουν πως με ανακύκλωση και μόνο προσώπων η εικόνα δεν θα αλλάξει και πως απαιτούνται αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. tenacious d

    κλασσικα μια τριετια υπνου κ τον τελευταιο χρονο κανουμε οτι δουλευουμε μπας βγουμε παλι…δημοτικη αρχη μια απ τα ιδια με τους προηγουμενους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.