Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Σε αργία γιατρός του Νοσοκομείου Μεσολογγίου για το «μαΐμού» τεστ κορωνοϊού

Σε αργία γιατρός του Νοσοκομείου Μεσολογγίου για το «μαΐμού» τεστ κορωνοϊού

Σε αργία ενός έτους τίθεται ο γνωστός γιατρός του Νοσοκομείου Μεσολογγίου που φέρεται να παρουσίασε ως δικό του θετικό δείγμα άλλου ατόμου προκειμένου να βγάλει πιστοποιητικό νόσησης από κορωνοϊό και να αποφύγει την αναστολή εργασίας στα πλαίσια της υποχρεωτικότητας των υγειονομικών.

Το θέμα είχε αρχικά αποκαλύψει το agrinionews.gr και στη συνέχεια έλαβε πανελλήνια διάσταση.

Ο γιατρός τέθηκε αρχικά σε αναστολή εργασίας με απόφαση της 6ης ΥΠΕ και διατάχτηκε πειθαρχικός έλεγχος ενώ ενημερώθηκαν και οι εισαγγελικές αρχές.

Σήμερα έγινε γνωστή η απόφαση του Πειθαρχικού της υγειονομικής αρχής που επέβαλλε στον γιατρό την ποινή της ετήσιας αργίας.

Θυμίζουμε πως το δείγμα που έδωσε ο γιατρός αυτός αρχικά και το οποίο υπήρξε θετικό σε τεστ κορωνοϊού καταγγέλλεται πως το έλαβε από οικείο του πρόσωπο, επίσης υγειονομικό, που από την πλευρά του το πήρε από άτομο που όντως νοσούσε. Σημειωτέον, πως ο γιατρός τελικά εμβολιάστηκε αφού προηγουμένως έγιναν γνωστές οι καταγγελίες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Ως γιατρός, που στοιχειωδώς σέβομαι τον όρκο που έδωσα, θλίβομαι βαθύτατα και βδελύσσομαι αυτά τα κατάπτυστα …ανθρωπάκια ! ! !

  2. Ανώνυμος

    Ως γιατρός, ντρέπομαι βαθύτατα και βδελύσσομαι αυτά τα θλιβερά ανθρωπάκια για την κατάντια τους! Πόσο παρακάτω θα πέσετε πυροβολημένα, ανόητα σκύβαλα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.