Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Σε δράση ο Λαογραφικός Όμιλος της ΓΕΑ

Σε δράση ο Λαογραφικός Όμιλος της ΓΕΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Με την συμμετοχή του στην Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Χριστοφόρου ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ) ολοκλήρωσε ένα τριήμερο δράσεων οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του εορτασμό του πολιούχου της πόλης του Αγρινίου.
Ειδικότερα την Κυριακή 7 Μάιου 2017, Λαογραφικός Όμιλος συμμετείχε με παιδικό χορευτικό του τμήμα στις εκδηλώσεις του Δήμου Αγρινίου στο Αθλητικό Κέντρο Δυο Ρεμάτων.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το παιδικό τμήμα του Ομίλου χόρεψε Μικρασιάτικους χορούς, αποσπώντας τον θαυμασμό και το ζεστό χειροκρότημα όλων των παρισταμένων.
Την επόμενη μέρα, Δευτέρα 8 Μαΐου 2017, ο Όμιλος διοργάνωσε μεγάλο Ικαριώτικο γλέντι σε αίθουσα της πόλης με πολύ μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία.
Στο γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες έλαβε μέρος το πρώτο βιολί της Ικαρίας ο Νίκος Φάκαρος, συνοδευόμενος από την παραδοσιακή ορχήστρα Musicaroi.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι την έναρξη της εκδήλωσης τίμησε με την παρουσία του ο ευρισκόμενος στο Αγρίνιο για τον εορτασμό του Αγίου Χριστοφόρου, Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ.κ Ευσέβιος.
Μάλιστα ο κ.κ ύστερα από πρόκληση του Εφόρου του Λαογραφικού ομίλου της ΓΕΑ κ.Δημοσθένη Καπώνη, απευθύνθηκε στους συμμετέχοντες με ευχές και τον θείο λόγο του.
Ανήμερα του Αγίου Χριστοφόρου το απόγευμα και στην καθιερωμένη λιτάνευση της εικόνας του Αγ. Χριστόφορου που ακολούθησε, ο Όμιλος συμμετείχε με αντιπροσωπευτικό του τμήμα με παραδοσιακές στολές.
Για την άψογη πραγματοποίηση των δραστηριοτήτων αυτών, ο Έφορος του Λαογραφικού ομίλου της ΓΕΑ κ.Δημοσθένης Καπώνης, εκφράζει τις ευχές και τα συγχαρητήρια του σε όλους τους συντελεστές και ειδικότερα στις χορεύτριες και τους χορευτές του Ομίλου καθώς επίσης στον Χοροδιδάσκαλο κ.Γ. Τσελίκα και την συνεργάτιδα του κα Α. Κρικώνη.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.