Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Είμαστε σε ελεύθερη σχέση – Πώς να τον κάνω να με ερωτευτεί και να θέλει σχέση;

Είμαστε σε ελεύθερη σχέση – Πώς να τον κάνω να με ερωτευτεί και να θέλει σχέση;

Η ελεύθερη σχέση είναι μία πολύ συχνή περίπτωση ειδικά από ανθρώπους που φοβούνται τη δέσμευση ή την αποφεύγουν για διάφορους προσωπικούς, συναισθηματικούς ή και επαγγελματικούς λόγους.

Συνήθως όμως η κατάσταση αυτή είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού τουλάχιστον ένα από τα δύο μέρη της στην πραγματικότητα θέλει σχέση και υπομένει την συνθήκη «ελεύθερη σχέση» από φόβο μην ταράξει τις ισορροπίες και χάσει οριστικά τον άλλον.

Αν έχεις βρεθεί κι εσύ σε αυτή τη θέση κι αν αναρωτιέσαι πώς να τον κάνω να θέλει σχέση ή πώς να τον κάνω να με ερωτευτεί, τότε καλό είναι να δεις την κατάσταση διαφορετικά και να ακολουθήσεις τις συμβουλές των ειδικών για να γυρίσεις την σκακιέρα προς το μέρος σου.

Στο couplegoals.gr θα βρεις συμβουλές για όλες τις καταστάσεις, από ελεύθερη σχέση μέχρι γάμο και απορίες όπως «πώς να τον κάνω να με ερωτευτεί» λύνονται με τον πιο έξυπνο και στρατηγικό τρόπο που θα σε κάνει κυρίαρχο του παιχνιδιού.

Ο έρωτας γεννήθηκε για… πόσους;

Ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα που συναντάμε σε μία ελεύθερη σχέση είναι ένας αναποφάσιστος άνδρας, που δεν θέλει να δεσμευτεί από φόβο ότι θα «χάσει» ότι «καλό» κυκλοφορεί τριγύρω του, αλλά ταυτόχρονα δεν θέλει να χάσει και το άτομο που έχει δεσμεύσει σε αυτή τη συνθήκη. Εσένα εν προκειμένω.

Πριν απογοητευτείς κι αρχίσεις να σκέφτεσαι πώς να τον κάνω να με ερωτευτεί, σκέψου ότι για να μπήκε σε αυτή τη διαδικασία, σημαίνει ότι ήδη ενδιαφέρεται για σένα, άρα το πρώτο βήμα έχει ήδη γίνει. Το πώς θα τον κάνεις να θέλει σχέση όμως μόνο με εσένα και να μη σε θεωρεί δεδομένη, ότι θα τον περιμένεις σαν πιστή Πηνελόπη μετά τις «περιπέτειές» τους, είναι μία άλλη ιστορία.

Ρώτα τον ειδικό

Η ομάδα του couplegoals.gr με μεγάλη εμπειρία στο θέμα των σχέσεων και της ανδρικής και γυναικείας συμπεριφοράς και ψυχολογίας, θα σου δώσει tips και όλα τα απαραίτητα εφόδια για να τον κάνεις να τρέχει κυριολεκτικά από πίσω σου και να μην έχει μάτια για άλλη!

Αν κι εσύ αναρωτιέσαι «πώς να τον κάνω να με ερωτευτεί» πιστεύοντας ότι η ελεύθερη σχέση σας θα γίνει κανονική, τότε μπες στο couplegoals και μάθε πώς θα τα καταφέρεις! 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.