Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Σε εξέλιξη το Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ Αγρινίου

Σε εξέλιξη το Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ Αγρινίου

Ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο, Παρασκευή, το καθιερωμένο πλέον Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ Αγρινίου που συνδιοργανώνεται από την Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και τον Δήμο Αγρινίου,. Το τουρνουά διεξάγεται στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στην αερογέφυρα Αγρινίου.
Τέσσερις ομάδες συμμετέχουν στο διαγωνιστικό μέρος και αυτές θα είναι των αστυνομικών, η των δικηγόρων, των εμπόρων και των επαγγελματιών εστίασης.
Τα έσοδα φέτος θα διατεθούν στην αγορά τροφίμων για την στήριξη των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Αγρίνιο καθώς και την στήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου στο Αγρίνιο.Το ένα τρίτο για την οικονομική στήριξη συνανθρώπων μας που χρήζουν της βοήθειάς μας.

Σήμερα διεξήχθησαν τρεις αγώνες, δύο πρoκριματικοί και ένας φιλικός αγώνας. Ο φιλικός αγώνας ήταν μεταξύ των βετεράνων του Α.Ο Αγρινίου και των βετεράνων της Γυμναστικής Εταιρίας Αγρινίου. Τον κέρδισαν οι βετεράνοι του Α.Ο Αγρινίου.
Στους προκριματικούς αγώνες οι Δικηγόροι επικράτησαν των Εμπόρων με 63-55 και οι επαγγελματίες εστίασης επικράτησαν των αστυνομικών με 50-37.
Η αυριανή μέρα περιλαμβάνει τον μικρό τελικό μεταξύ των ομάδων της Αστυνομίας και των Εμπόρων που θα γίνει στις 15:00, τον αγώνα μεταξύ νέων του αναπτυξιακού κλιμακίου της ΕΣΚΑΒΔΕ που θα γίνει στις 17:00 και τον μεγάλο τελικό μεταξύ των Δικηγόρων και των επαγγελματιών εστίασης που θα γίνει στις 19:00.
Στις 20:30 θα πραγματοποιηθούν οι απονομές των επάθλων σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά.
«Καλούμε για άλλη μια φορά όλους τους συμπολίτες μας να γεμίσουν το κλειστό γήπεδο της αερογέφυρας στηρίζοντας τις προσπάθειες των ομάδων και βοηθώντας ταυτόχρονα συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης» αναφέρει η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.