Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Σε γιορτινό κλίμα αντάμωσαν οι Καζαναίοι

Σε γιορτινό κλίμα αντάμωσαν οι Καζαναίοι

kazanaiika (5)
Ανακοίνωση για το Αντάμωμα των Καζαναίων 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Αυγούστου 2017 στα Καζαναίικα Μακρυνείας, το “Αντάμωμα των Καζαναίων 2017”. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους γραπτούς χαιρετισμούς του Δημάρχου Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ν. Μπαλαμάνη που ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον νεοσύστατο Πολιτιστικό – Εξωραϊστικό – Λαογραφικό Σύλλογο Καζαναίικων «Ο Άγιος Γεώργιος».
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Χριστόφορου Καζανάς, αφού καλωσόρισε τους συνδαιτυμόνες της εκδήλωσης μίλησε για τους σκοπούς του Συλλόγου, κυριότερος των οποίων είναι η σύσφιξη των σχέσεων των απανταχού Καζαναίων. Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στα έργα στα οποία πρωτοστατεί ο Σύλλογος, όπως η νέα πινακίδα στην είσοδο του χωριού και η διαμόρφωση του χώρου που βρίσκονται τα Κορύτια, ευχαρίστησε αυτούς που διαθέτουν προσωπική εργασία και τους χορηγούς και τέλος ευχήθηκε καλή διασκέδαση.
Μοιράστηκαν σε όλους γλυκά, προσφορά της Βάσως Καζανά που διατηρεί φούρνο στο Τρίκορφο καθώς και ψημένα καλαμπόκια από τον κήπο του Νίκου Κ. Καζανά. Στην ψησταριά την δύσκολη δουλειά του ψήστη παρείχαν αφιλοκερδώς ο Δημήτριος Καρασούλος και ο Θόδωρος Ευαγγ. Καζανάς ενώ στο σέρβις έπαιζαν μπάλα ο Γιάννης Χ. Καζανάς και ο Σπύρος Γ. Καζανάς.
Στο γλέντι παραβρέθηκαν και φίλοι από τα γύρω χωριά. Όλοι διασκέδασαν, χόρεψαν και ευχαριστήθηκαν την γιορτή η οποία τελείωσε με το πρώτο φώς της επόμενης μέρας .
Ευχαριστούμε όλους όσοι παραβρέθηκαν και υποσχόμαστε μεγάλες εκπλήξεις στο “Αντάμωμα των Καζαναίων 2018”.

kazanaiika (3)

kazanaiika (1)

kazanaiika (4)

kazanaiika (2)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.