Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Σε Λοβέρδο και Κωνσταντόπουλο Στρατιωτικοί της Αιτωλοακαρνανίας για την κατάσταση των Μονάδων

Σε Λοβέρδο και Κωνσταντόπουλο Στρατιωτικοί της Αιτωλοακαρνανίας για την κατάσταση των Μονάδων

Την Παρασκευή, 14/12/2018, ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας κ. Απόστολος Λεμονιάς και ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού της ΠΟΜΕΝΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών) κ. Ευάγγελος Κατσούδας πραγματοποίησαν επίσημη συνάντηση με τον Τομεάρχη Άμυνας του ΚΙΝΑΛ κ. Ανδρέα Λοβέρδο και τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτριο Κωνσταντόπουλο.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για την κατάσταση των Μονάδων της Αιτωλοακαρνανίας και η ανάδειξη των ανησυχιών που διακατέχει τον τελευταίο καιρό τους στρατιωτικούς και τις οικογένειες τους, λόγω των συνεχών υποβαθμίσεων στις Μονάδες αυτές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΣΠΕΑΙΤ, τόσο ο Τομεάρχης Άμυνας του ΚΙΝΑΛ κ. Ανδρέας Λοβέρδος όσο και ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτριος Κωνσταντόπουλος “επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ενημερωθούν για την υπάρχουσα κατάσταση και εξέφρασαν την βούληση να προβούν σε ενέργειες αρμοδιότητάς τους προκειμένου να δοθούν ξεκάθαρες και σίγουρες απαντήσεις στους στρατιωτικούς της Αιτωλοακαρνανίας”.

Η ΕΣΠΕΑΙΤ, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της, χαιρετίζει την ανωτέρω πρωτοβουλία και ευελπιστεί συντόμως να υπάρχουν απαντήσεις και θετικές εξελίξεις.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.