Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Σε πανελλαδική κινητοποίηση οι Εργαζόμενοι Κοινωφελούς Δασοπροστασίας

Σε πανελλαδική κινητοποίηση οι Εργαζόμενοι Κοινωφελούς Δασοπροστασίας

Σε πανελλαδική κινητοποίηση προχωρούν οι εργαζόμενοι της κοινωφελούς εργασίας στις υπηρεσίες δασοπροστασίας, στις 6 Νοέμβρη 2019, στις 12.00, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η ΟΣΕΑΔΕ προκηρύσσει, Στάση Εργασίας την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, σε όλες τις υπηρεσίες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, για όλους τους εργαζόμενους, μόνιμους και συμβασιούχους από τις 11:00πμ ως την λήξη του ωραρίου, για να διευκολυνθεί η προσέλευση, στην πανελλαδική κινητοποίηση που αποφασίστηκε να γίνει στην Αθήνα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος στις 12:00πμ, Λεωφ. Μεσογείων 119, μαζί με την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Συμβασιούχων συναδέλφων στις δασικές υπηρεσίες και με τα συντονιστικά των συμβασιούχων από όλη την Ελλάδα, των δασεργατών, δασοπόνων, δασολόγων, ειδικών δασοπροστασίας και διοικητικών, που εργάζονται στις δασικές υπηρεσίες των 7 Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, από το καλοκαίρι του 2018, μέσω των περιβόητων «Κοινωφελών» προγραμμάτων του ΟΑΕΔ και οδηγούνται σταδιακά σε απόλυση τις επόμενες ημέρες αλλά και των συναδέλφων που εργάζονται στις Διευθύνσεις Αλλοδαπών και Μετανάστευσης όπως και στις Διευθύνσεις Υδάτων που έπονται το νέο έτος. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν και στηρίζουν τον αγώνα μας τα Εργατικά Κέντρα Λαυρίου και Λάρισας.
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΖΗΤΑΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ

Καλούμε σε συμπαράσταση όλα τα σωματεία δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Συνεχίζουμε την κλιμάκωση του κοινού αγώνα, και διεκδικούμε :
1. 12μηνη Ανανέωση των συμβάσεων των 5066 συνάδελφων συμβασιούχων, των«Κοινωφελών» προγραμμάτων Πυροπροστασίας, στις Δασικές Υπηρεσίες.
2. Μετατροπή όλων των συμβάσεων σε όλες τις υπηρεσίες, σε αορίστου χρόνου, γιαμόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.
3. Άρση όλων των νομικών περιορισμών, για την μετατροπή των συμβάσεων των«ευέλικτων» εργαζόμενων, σε αορίστου χρόνου.
4. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, σε όλες τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης.
5. Αυξήσεις στους μισθούς και αναπλήρωση όλων των απωλειών μας. ΥπογραφήΣΣΕ. Επαναπρόσληψη των 100 απολυμένων συναδέλφων του Κτηματολογίου.
ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΑΒΡΙΗΛ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.