Σάββατο, 29 Ιανουαρίου, 2022

Σε ποια 59 δημοτικά σχολεία της Αιτωλοακαρνανίας διανέμονται γεύματα

Σε ποια 59 δημοτικά σχολεία της Αιτωλοακαρνανίας διανέμονται γεύματα

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοινώνει ότι στο πρόγραμμα διανομής καθημερινών ζεστών γευμάτων εντάχθηκαν 762 σχολεία τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018, 60 σχολικές μονάδες σήμερα, Πέμπτη 8/11, ενώ επιπλέον 12 σχολεία εντάσσονται την Δευτέρα 12/11. 59 είναι τα σχολεία στην Αιτωλοακαρνανία, 24 στον δήμο Αγρινίου, 26 στον δήμο Μεσολογγίου και 9 στο δήμο Ναυπακτίας.
Το πρόγραμμα απευθύνεται συνολικά σε 153.244 μαθητές, 950 σχολείων όλης τη χώρας.

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, δήλωσε:«Η διανομή σχολικών γευμάτων εξελίσσεται με απόλυτη επιτυχία. Διαπιστώνουμε καθημερινά, με ιδιαίτερη ικανοποίηση, από τα μηνύματα που δεχόμαστε από όλη την Ελλάδα, ότι γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί αγκαλιάζουν τον θεσμό. Στόχος μας, τα επόμενα χρόνια, το πρόγραμμα να επεκταθεί σε όλα τα δημοτικά σχολεία της χώρας».

Ειδικότερα, μετά τον ανοιχτό δημόσιο ηλεκτρονικό διαγωνισμό τον οποίο διεξήγαγε ο ΟΠΕΚΑ, το πρόγραμμα καλύπτει μέχρι στιγμής το 90% των μαθητών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν. Οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες θα ενταχθούν στο πρόγραμμα μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των ενστάσεων που έχουν υποβληθεί από διαγωνιζόμενες εταιρείες.

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να βρει τα σχολεία όλης της Ελλάδας που εντάσσονται στο πρόγραμμα:

https://opeka.gr/oikogeneies/scholika-gevmata/

Τα σχολεία στην Αιτωλαοακρνανία είναι τα εξής:

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΙΟΥ
ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2o
ΑΓΡΙΝΙΟΥ 16o
ΑΓΡΙΝΙΟΥ 19o
ΑΓΡΙΝΙΟΥ 20o
ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2o
ΑΓΡΙΝΙΟΥ 12o
ΑΓΡΙΝΙΟΥ 5o
ΑΓΡΙΝΙΟΥ 6o
ΑΓΡΙΝΙΟΥ 7o
ΑΓΡΙΝΙΟΥ 9o
ΑΓΡΙΝΙΟΥ 13o
ΓΑΒΑΛΟΥΣ
ΔΟΚΙΜΙΟΥ
ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ
ΚΑΤΩ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ
ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΥ
ΛΕΠΕΝΟΥΣ
ΝΕΑΠΟΛΗΣ 1o
ΝΕΑΠΟΛΗΣ 2o
ΝΕΑΠΟΛΗΣ 3o
ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ
ΡΙΓΑΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓιΟΥ
ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ
ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 1ο
ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 2ο
ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 3ο
ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ
ΚΑΤΟΧΗΣ 1ο
ΚΑΤΟΧΗΣ2ο
ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΛΕΣΙΝΙΟΥ
ΜΑΣΤΡΟΥ
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 1ο
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 2ο
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 3ο
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ /ΜΑΝΑΣ 4ο
ΜΕΣΟΛΟΓΓιΟΥ 5ο
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 6ο
ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 1ο
ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 2ο
ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ
ΣΤΑΜΝΑΣ
ΧΡΥΣΟΒΕΡΓιΟΥ
ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
ΓΟΥΡΙΑΣ
ΧΑΛΙΚΙΟΥ
ΕΙΔΙΚΟ Δ.Σ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
ΑΝΤΙΡΡIΟΥ
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 2
ΔΑΦΝΗΣ 1
ΛΥΓΙΑ
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 5
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 7
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ/ΛΥΓΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟ
ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟΥ
ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ

Φωτό αρχείου 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Β.Ε

    Πτωχεύσαμε και κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει…και κυρίως τις αιτίες…κακοδιαχείριση απο τις προηγούμενες κυβερνήσεις….σπατάλη και σκάνδαλα βλέπουν κάθε ημέρα το φως της δημοσιότητας…τότε μας λέγανε για την απόδειξη του κουλουρά…χωρίς βέβαια να μας λένε για το άρμεγμα της κοινωνίας…χρηματιστήριο, ολυμπιακοί αγώνες, εξοπλιστικά, ΜΚΟ και βέβαια το πάρτι στην υγεία,….αυτοί που βάζανε τα 5 ευρώ στα νοσοκομεία, την ίδια στιγμή κάνανε τσάμπα εξετάσεις στο Ντυνάν..με το κόστος να το πληρώνει ο λαός..όσο για τα γεύματα, έστω και ένα παιδί να μπορεί να φάει στο σχολείο, όταν το έχει πραγματικά ανάγκη, αξίζει να συνεχιστεί…για τα επιδόματα μπορεί να μην είναι λύση αλλά σίγουρα βοηθάει..θα μπορούσες να κοιτάξεις στα μάτια αυτόν που είναι άνεργος και να του πεις κακώς το παίρνει….όταν η ανεργία είναι μεγάλη(βέβαια όχι στα επίπεδα του 2010)…μπορείς να πεις στους ένστολους ότι θα πάρουν κουτσουρεμένα αναδρομικά όταν οι προηγούμενοι μόνο κόβανε…χάσανε το 40% του μισθού τους…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.