Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου, 2020

Σε σύσκεψη και απεργιακή συγκέντρωση καλεί το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου

Το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Αγρινίου καλεί τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων μελών του σε σύσκεψη την Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη με θέμα « Η οργάνωση για την επιτυχία της απεργίας». Καλεί έξαλλου τους εργαζόμενους της περιοχής στην απεργιακή συγκέντρωση την Τρίτη 24 Σεπτέμβρη και ώρα 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο. Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. υλοποιώντας την απόφαση που πήρε στη συνεδρίασή του στις 3 Σεπτέμβρη για απεργία σε πανελλαδικό συντονισμό με άλλα εργατικά κέντρα και Ομοσπονδίες, κηρύσσει 24ωρη πανεργατική απεργία για την ΤΡΙΤΗ 24 Σεπτέμβρη 2019.
Με την οργάνωση μας και τον αγώνα μας δίνουμε απάντηση στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης της Ν.Δ. και στην εργοδοσία . Η κυβέρνηση, παίρνοντας τη σκυτάλη από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με το πολυνομοσχέδιο για την « ανάπτυξη για όλους» , με τις τροπολογίες που περιλαμβάνει , δίνει το τελειωτικό χτύπημα σε μισθούς, εργασιακές σχέσεις , κλαδικές συμβάσεις, τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Τους απαντάμε αγωνιστικά – μαχητικά : Δε θα τους περάσει !
Η ανάπτυξη τους τσακίζει τις ζωές μας. Γκρεμίζει ότι άφησε όρθιο η κρίση τους.
Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα. Η τρομοκράτηση των εργαζομένων δε θα περάσει .
Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α καλεί τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων μελών του σε σύσκεψη την Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη και ώρα 7 μ.μ. στο Ε.Κ.Α. με θέμα : « Η οργάνωση για την επιτυχία της απεργίας». Οργανώνει καθημερινά εξορμήσεις στους χώρους δουλειάς σ’ όλους τους κλάδους.
Καλεί όλους τους συναδέλφους εργαζόμενους της περιοχής να συμβάλουν αποφασιστικά στους χώρους δουλειάς για την επιτυχία της απεργίας και να δώσουν μαζικό αγωνιστικό «παρών» στην Απεργιακή Συγκέντρωση την ΤΡΙΤΗ 24 Σεπτέμβρη και ώρα 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Ο ΑΝΑΡΧΟΚΑΠΙΤΑΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ…………ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ? CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.