Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Οι σειρές που επιστρέφουν μαζί με το MEGA

Οι σειρές που επιστρέφουν μαζί με το MEGA

Πρεμιέρα στις αρχές του επόμενου μήνα θα κάνει ο καινούργιος τηλεοπτικός σταθμός με ένα από τα πιο δυνατά brand name, του MEGA.
Εκτός όμως από το σήμα ο σταθμός θα προβάλλει και πολλές από τις αποδεδειγμένα αγαπημένες σειρές που είχε προβάλλει με επιτυχία ο σταθμός της Μεσογείων.

Έτσι λοιπόν δύο σειρές που έχουν διαγράψει υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης θα είναι τα «όπλα» του MEGA στη «μάχη» του prime time. Συγκεκριμένα κάθε βράδυ, στις 9, μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού θα προβάλλονται οι σειρές «Στο παρά πέντε» και «50-50».

Βέβαια και πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που θα μεταδίδεται στις 8 θα προβάλλεται και μία ακόμα αγαπημένη σειρά. Επικρατέστερες για να προβάλλονται καθημερινά στις 7 είναι οι «Βέρα στο δεξί» και «Η ζωή της άλλης» με τη δεύτερη να βρίσκεται… λίγο πιο κοντά στην τελική επιλογή.

Βέβαια αυτές είναι για την αρχή καθώς στο πρόγραμμα του MEGA θα συμπεριληφθούν κι άλλες σειρές από την ταινιοθήκη του για τη φετινή κυρίως σεζόν ενώ η διοίκηση του σταθμού έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με δημιουργούς για παραγωγή μυθοπλασίας την επόμενη σεζόν…!

Γρηγόρης Μελάς

Πηγή: newsit.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ !!!!!! ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ MEGA ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ !!!! ΔΟΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ………….CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.