Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Αγρίνιο: Σεμινάρια εκπαίδευσης και πιστοποίησης ελεγκτών ΚΤΕΟ

Αγρίνιο: Σεμινάρια εκπαίδευσης και πιστοποίησης ελεγκτών ΚΤΕΟ

Ξεκίνα την καριέρα σου στον τομέα των τεχνικών ελέγχων οχημάτων

Το Κ.Δ.Β.Μ2 ΤΟΜΗ του Ι.Ι.Ε.Κ ΤΟΜΗ στο Αγρίνιο (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2, ΤΟΜΗ), ως ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης προγράμματος εκπαίδευσης με τίτλο:

Πιστοποίηση Ελεγκτών ΙΧ Οχημάτων, Βαρέων Οχημάτων και Δικύκλων για τα Δημόσια και Ιδιωτικά ΚΤΕΟ (Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων)
και δίνει την απαραίτητη και εξειδικευμένη τεχνική κατάρτιση και την απαραίτητη προετοιμασία για την συμμετοχή και επιτυχία στις εξετάσεις Πιστοποίησης Ελεγκτών Οχημάτων που διενεργεί το Υπουργείο Μεταφορών έτσι ώστε να πιστοποιηθούν ως: ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ σύμφωνα με την : ΚΥΑ 49462/538/18/2019. ΦΕΚ1172/Β/9-4-2019 (ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ Κ.Τ.Ε.Ο).
Η εκπαίδευση πραγματοποιείται από εξειδικευμένα και πιστοποιημένα στελέχη και περιλαμβάνει θεωρητική διδασκαλία, καθώς και πρακτική άσκηση σε Ιδιωτικό ΚΤΕΟ.

Η ύλη είναι συγκεκριμένη και προβλέπεται από το Υπουργείο Μεταφορών.

Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΩΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΣΕ ΚΤΕΟ.
Οι συμμετέχοντες οδηγούνται στην απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων και αποκτούν την απαραίτητη βεβαίωση για τις εξετάσεις του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών που οδηγούν στην ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ».

Τα Σεμινάρια που διενεργούμε είναι τα εξής :

Πληροφορίες : 26410 29924 – 57910
KIN.: 6936633204

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.