Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού από το φροντιστήριο Έρεισμα Σπουδών

Σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού από το φροντιστήριο Έρεισμα Σπουδών


ERI-43

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού με εισηγητή τον κ.Στράτο Στρατηγάκη για μαθητές της Α’ ,Β’ και Γ’ Λυκείου.Το σεμινάριο οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης,Έρεισμα Σπουδών για τους μαθητές του φροντιστηρίου οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θερμά ,μαζί με τους γονείς τους,στο κάλεσμα για μια συζήτηση με θέμα την προοπτική των σπουδών,τα κριτήρια επιλογής επαγγέλματος αλλά και τις δεξιότητες του 21ου αιώνα.!

Ο κ. Στράτος Στρατηγάκης είναι εκπαιδευτικός αναλυτής,καθηγητής Μαθηματικών απόφοιτος του ΑΠΘ ,εκπαιδευτικός συντάκτης του naftemporiki.gr., συνεργάτης της Καθημερινής από το 2005 και του ΣΚΑΙ,σύμβουλος Σταδιοδρομίας, μέλος της ΕΛΕΣΥΠ (Ελλ. Εταιρεία Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού).

Το Φροντιστήριο Έρεισμα Σπουδών ,δεύτερη χρονιά στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης,παρέχει για μια ακόμη φορά στους μαθητές του-όπως και το Μάρτιο του 2017,ενημέρωση και ουσιαστική βοήθεια προκειμένου να λάβουν την καλύτερη δυνατή απόφαση σε σχέση με την επιλογή κατεύθυνσης αλλά και να σχεδιάσουν έγκαιρα το μηχανογραφικό τους.

ERI-50 ERI-53

EREISMA

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.