Τρίτη, Ιανουάριος 15, 2019

Σεμινάριο Εισαγωγής στην Προφορική Ιστορία

Αγρίνιο, 9-10 Μαρτίου 2018 (στο πρώην κτίριο Τραπέζης Ελλάδος)
seminario-istorias-1
H Ένωση Προφορικής Ιστορίας, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας (Αγρίνιο), την Ιστορική & Αρχαιολογική Εταιρεία Δυτικής Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Αγρινίου, διοργανώνoυν σεμινάριο σχετικά με τη μεθοδολογία της Προφορικής Ιστορίας.

Στόχος είναι να αναδειχθούν οι διαφορετικές πτυχές της προβληματικής της Προφορικής Ιστορίας: έννοιες, μεθοδολογικά εργαλεία, τεχνολογικές εφαρμογές, εκπαιδευτικές προσεγγίσεις, αλλά και να συγκροτηθεί Ομάδα Προφορικής Ιστορίας με έδρα το Αγρίνιο.
Το σεμινάριο απευθύνεται κατεξοχήν σε εκπαιδευτικούς, αλλά καλωσορίζει και κάθε άλλον ενδιαφερόμενο, στο μέτρο των διαθέσιμων θέσεων. Θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου (πρώην κτίριο Τραπέζης Ελλάδος) από την Παρασκευή 09/03/2018 (17:00-20.00) έως και το Σάββατο 10/03/2018 (09:00-19:30).
Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν, οι συμμετέχοντες ωστόσο αναλαμβάνουν την ηθική υποχρέωση να καταγράψουν και να αποστείλουν για το αρχείο της τοπικής Ομάδας Προφορικής Ιστορίας μία συνέντευξη.
Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 08:00 π.μ. και οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν την παρακάτω αίτηση εγγραφής και να την κοινοποιήσουν ταυτόχρονα στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: dankouzeli@yahoo.gr και chtabakis@gmail.com, το αργότερο έως την Παρα σκευή 2 Μαρτίου 2018, ώρα 14:00 μ.μ. Ανώτατος αριθμός συμμετοχών: 40.

Για τη συμμετοχή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι σε περίπτωση κωλύματος προσέλευσης μετά την εγγραφή να  ενημερώσουν έγκαιρα στις ίδιες διευθύνσεις.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, απευθυνθείτε εδώ:http://blogs.sch.gr/chtabakis/

seminario-istorias-1 seminario-istorias-2

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.