Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ολοκληρώθηκε το ετήσιο σεμινάριο προετοιμασίας διαιτητών στο Αγρίνιο

Ολοκληρώθηκε το ετήσιο σεμινάριο προετοιμασίας διαιτητών στο Αγρίνιο

Χωρίς απρόοπτα κύλησε και η δεύτερη ημέρα του ετήσιου σεμιναρίου προετοιμασίας των διαιτητών της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.
Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018, το πρόγραμμα αρχικά προέβλεπε συνέντευξη όλου του δυναμικού κατ’ ιδίαν με την Επιτροπή Διαιτησίας.

Ακολούθως το σκηνικό μεταφέρθηκε σε ένα από τα γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα του πολυχώρου Emileon, όπου και διεξήχθησαν οι αγωνιστικές δοκιμασίες.

Εκεί, η νεοσύστατη Επιτροπή Διαιτησίας (Γιώργος Ταπρατζής – πρόεδρος, Γιώργος Κωνσταντίνου – αναπληρωτής πρόεδρος και Δημήτρης Στυλιαράς – μέλος), είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει δια ζώσης το επίπεδο της φυσικής κατάστασης των μη αξιολογημένων διαιτητών, μη κρύβοντας στο τέλος της επίπονης διαδικασίας την ικανοποίησή της.

Δεν απέκλεισε βεβαίως τα περιθώρια για συνεχή πρόοδο και βελτίωση, ενώ ανανέωσε το ραντεβού της με όλους τους συναδέλφους για την προσεχή Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:00, στα γραφεία πια του Συνδέσμου Διαιτητών, για την πρώτη Δευτεριάτικη εκπαιδευτική συνάντηση της καινούργιας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ μετά το πέρας του διήμερου σεμιναρίου προετοιμασίας διαιτητών, στον πολυχώρο Emileon.

Πιο αναλυτικά:

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά:

-τον ιδιοκτήτη του πολυχώρου EMILEON κ. ΦΩΤΙΟ ΚΩΣΤΟΥΛΑ και τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κ. ΓΕΡΑΣΙΜΟ (Μάκη) ΜΠΕΛΕΒΩΝΗ, για την ευγενή παραχώρηση του συνεδριακού κέντρου και των αθλητικών εγκαταστάσεων του πολυχώρου EMILEON, προκειμένου να πραγματοποιηθεί κάτω από ιδανικές συνθήκες το ετήσιο σεμινάριο προετοιμασίας των διαιτητών μας.

Επίσης,

– το προσωπικό του πολυχώρου EMILEON για τις υπηρεσίες που μας παρείχε, προκειμένου να διεξαχθεί απρόσκοπτα το διήμερο σεμινάριό μας, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.

Ο πρόεδρος
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΠΡΑΤΖΗΣ

Ο αναπλ. πρόεδρος
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Το μέλος
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.