Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Σεμινάριο στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ Αγρινίου για τις πρώτες βοήθειες

Σεμινάριο στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ Αγρινίου για τις πρώτες βοήθειες

epi-iek-oaed-protes-voihties (4)
Την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017, οι σπουδαστές του Ι.Ε.Κ. ΟΑΕΔ Αγρινίου παρακολούθησαν σε αίθουσα του Ινστιτούτου σεμινάριο με θέμα “Πρώτες βοήθειες” από τα μέλη του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) Θεοδώρα Τσιόλη (εκπαιδεύτρια), Αντώνη Γρίνο και Κωνσταντίνο Κοφτέρη (διασώστες).

Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να πάρουν πολύτιμες πληροφορίες σε θέματα ζωτικής σημασίας όπως: καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και πρώτες βοήθειες σε απειλητικές καταστάσεις για τη ζωή, τραυμα, αλεργικό σοκ, ηλεκτροπληξία, επιληψία και πνιγμονή από ξένο σώμα.

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Αγρινίου Κωνσταντίνος Μουτόπουλος, ευχαρίστησε τα μέλη του ΕΚΑΒ και δήλωσε ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις αναβαθμίζουν το ρόλο της σχολικής κοινότητας (καθηγητές – σπουδαστές) και αναδεικνύουν το λειτούργημα που προσφέρει το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ).

Με ανακοίνωσή του το ΙΕΚ ΟΑΕΔ Αγρινίου ευχαριστεί επίσης όσους παρευρέθηκαν στο σεμινάριο, τους σπουδαστές, τα στελέχη του ΕΚΑΒ και τις καθηγήτριες Παναγιώτα Κοσμά, Πηνελόπη Ντέμου, Γεωργία Γκορόγια και Μαρία Κουτσοσπύρου.
epi-iek-oaed-protes-voihties (1)

epi-iek-oaed-protes-voihties (2)

epi-iek-oaed-protes-voihties (3)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.