Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Σφαιρική εικόνα αποκόμισε ο Κόκκαλης

Σφαιρική εικόνα αποκόμισε ο Κόκκαλης

kokkalis eas mes-naf (1)

Σφαιρική εικόνα για την κατάσταση στο πρωτογενή τομέα της Αιτωλοακαρνανίας απέκτησε ο Λαρισαίος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης. Όχι πως δεν ήξερε τα ζητήματα, αλλά σίγουρα η άμεση επαφή με τους παραγωγούς είναι χρήσιμη.
Ο βουλευτής Λάρισας με τους Ανεξαρτήτους Έλληνες βρέθηκε σε περιοχές του Ξηρομέρου , του Αγρινίου και των Οινιάδων. Συνοδευόταν από στελέχη του κόμματος όπως και από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ , μεταξύ των οποίων ο πανταχού παρών Σταύρος Καραγκούνης, διευθυντής του γραφείου του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη.
Κατά τη διήμερη παρουσία του έντονα ήταν και τα μέτρα ασφαλείας καθώς η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων που κήρυξε το Κόκκαλη ανεπιθύμητο είχε θορυβήσει την τοπική αστυνομία. Όλα πάντως κύλησαν ομαλά .
Κατά τη διήμερη παρουσία του ο Υφυπουργός συναντήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου με τον Πρόεδρο και εκπροσώπους του Επιμελητήριου στο Αγρίνιο όπου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στον τοπικό Τύπο. Στη συνέχεια εγκαινίασε στην Κατούνα, το νέο Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Δημητριακών Αιτωλοακαρνανίας «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», όπου παραβρέθηκαν γεωργοί, κτηνοτρόφοι και συνεταιριστές από όλο το Νομό Αιτωλοακαρνανίας.
Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου επισκέφθηκε το εκκοκκιστήριο βάμβακος στην ΕΑΣ Μεσολογγίου-Ναυπακτίας όπου και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του. Επισκέφθηκε επίσης το αντλιοστάσιο του ΤΟΕΒ Νεοχωρίου, συνομίλησε με μέλη του νεοσύστατου Δ.Σ. και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Στο Νεοχώρι πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση στην πλατεία του χωριού με τη συμμετοχή όλων των κατοίκων.

kokkalis eas mes-naf (2)

kokkalis_eas mesologioukokkalis_egkainia

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.