Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, 2020

Προβλήματα απο την κακοκαιρία στο αγροτικό οδικό δίκτυο του δήμου Μεσολογγίου

agrotikos-dromos-plymmira

Τοπικά προβλήματα προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν από τις 3.00 π.μ. σήμερα το Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

Η σφοδρή χαλαζόπτωση και οι ισχυρές βροχοπτώσεις έπληξαν ιδιαίτερα αγροτικές περιοχές στις θέσεις Χαλίκι Αιτωλικού και Μαγούλες, προκαλώντας προβλήματα κυρίως στο αγροτικό οδικό δίκτυο. Στα σημεία βρίσκονται μηχανήματα του Δήμου με το συντονισμό του Αντιδημάρχου Ανδρέα Κότσαλου, καθώς κρίθηκε αναγκαία η απομάκρυνση των φερτών υλών για την διάνοιξη του οδοστρώματος.

Στην μεγάλη συγκέντρωση φερτών υλών στα στόμια των αντιπλημμυρικών αγωγών της εθνικής οδού οφείλεται και ο πλημμυρισμός της στα παραπάνω σημεία τις πρωινές ώρες σήμερα.

Όπως σημειώνει ο Ανδρέας Κότσαλος, η τοποθέτηση σωλήνων από τους παραγωγούς στα όρια των ιδιοκτησιών τους, θα πρέπει να γίνεται κατόπιν συνεργασίας, προκειμένου ν’ αποφεύγονται μη προσεγμένες παρεμβάσεις που πιθανόν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα σε περίπτωση νέας κακοκαιρίας.

Σημειώνεται δε, πως η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει εκδώσει Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την Πέμπτη 14 Ιουνίου.

*Φωτογραφία αρχείου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.