Σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε στο κέντρο του Αγρινίου. Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση. Ευτύχημα που δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί εμπλεκόμενων στο ατύχημα ή διερχομένων συμπολιτών.
Συγκεκριμένα, πριν λίγα λεπτά, περί τις 2:00 του Σαββάτου (21/2), ένα ΙΧ επιβατικό όχημα-με μεσήλικα άνδρα οδηγό- κινούμενο στην Χαριλάου Τρικούπη, στο ύψος του Συντριβανίου, προσέκρουσε αρχικά σε άλλο σταθμευμένο.
Εν συνεχεία ακολούθησε κάτι σαν «τρελή πορεία» προσκρούοντας σε δύο ακόμη αυτοκίνητα (το ένα ταξί). Συνέχισε διασχίζοντας τη συμβολή με την οδό Μακρή και ακολούθως προσέκρουσε σε δένδρο.

Η αναστάτωση μεγάλη, οι συμπολίτες εμβρόντητοι από το σκηνικό. Κλήθηκαν και έσπευσαν Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ και αστυνομικές αρχές που βρίσκονται στο σημείο.
Δύο άτομα διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο για προληπτικούς κυρίως λόγους ενώ στο κέντρο έχει προκληθεί κυκλοφοριακό χάος λόγω του τροχαίου.
Η Τροχαία ενεργεί την έρευνα για τα αίτια του συμβάντος. Προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στις αρχές της Τρικούπη διοχετεύεται δια της οδού Βότση.
Δείτε φωτογραφίες:















5 Σχόλια
Προσοχη αυτες τις 3 μερες,ηρθαν οι μπουρτζοβλαχοι οι αθηναιοι.
Με λίγο αλοιφή, όλα κομπλέ θα είναι
Σήμερα το πρωί ένα άλλο έτρεχε σαν τρελό σαν να το καταδίωκαν εκει στους στενούς δρόμους περιοχή Σουλιου και πέριξ. Από θαύμα δεν…Η πόλη δεν σηκώνει ταχύτητα.Προσοχή,ορισμένοι δεν κρατιούνται κ κολλάνε εαν το μπροστινό όχημα τηρεί τα όρια.
Πάλι καλά που βρέθηκε το δέντρο και σταμάτησε αλλιώς ποιος ξέρει μέχρι που θα έφτανε
Οι πιο πολλές τροχονομικες παραβάσεις γίνονται στο κέντρο της πόλης.