Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

«Σιγήν ιχθύος» για τη συνάντηση των επικεφαλής…

«Σιγήν ιχθύος» για τη συνάντηση των επικεφαλής…

H συνάντηση των επικεφαλής των παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο νέο δημοτικό συμβούλιο έλαβε χώρα χθες στο δημαρχείο Αγρινίου μετά από πρόσκληση του δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου.

Για τη συνάντηση δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση-προς το παρόν- από τη δημοτική αρχή ενώ φέρεται οι συμμετέχοντες να συμφωνήσαν  στο να μην υπάρξουν διαρροές για το τι ειπώθηκε.

Η συζήτηση περιστράφηκε πάντως γύρω από τις εξελίξεις στο ζήτημα του Πανεπιστημίου. Η λογική λέει πως για ένα τέτοιο μείζον ζήτημα πρέπει να υπάρξει επίσημη ενημέρωση.

Εν αναμονή λοιπόν για το αν αυτό θα συμβεί ή  θα υπάρξει επιλεκτική ενημέρωση  στην οποία ορισμένοι είναι επιρρεπείς.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Εντάξει δεν θα είπαν κάτι που δεν ξέρουμε.. με 5 σχολές θα βολευτούμε χωρίς πανεπιστήμιο. Ως γνωστόν οι δικοί μας δε θα πιέσουν και θα μείνουμε έτσι. Στα σχέδια της κυβέρνησης ΑΕΙ δυτικής Ελλάδας δεν υπάρχει. Το θέμα είναι όμως να καταθέσεις εσύ βιώσιμη πρόταση ώστε να εγκριθεί. Κάτι που δε θα κάνουμε.

  2. ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΔΑΣ

    Το τμήμα πολιτιστικής κληρονομιάς-νέων τεχνολογιών χάθηκε από το χάρτη “άκλαυτο” και εγκαταλελειμένο κι από τους ίδιους τους καθηγητές του οι οποίοι προσδοκούσαν απλά να μετακομίσουν στην Πάτρα. Τώρα όμως τι θα γίνει θα μετατραπούν όλοι σε ιστορικοί -αρχαιολόγοι,για να παραμείνουν φυσικά δημόσιοι υπάλληλοι? Είμαι από αυτους που πιστεύω ότι η Αιτωλ/νία δικαιούται και πρέπει να αποκτήσει δικό της Πανεπιστήμιο, συνδεδεμένο όμως με την κοινωνία και τις ανάγκες της και στελεχωμένο όμως με καθηγητές,κι όχι απλά δημοσίους υπαλλήλους, που και το έργο τους θα αξιολογείται και θα αμοίβεται ανάλογα με την προσφορά τους στην κοινωνία την οικονομία και τον πολιτισμό της Αιτωλ/νίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.