Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2020

Σίγουρος για το μέλλον ο Ανδρέας Καλαμπαλίκης

4Μια αυτοπεποίθηση και μια σιγουριά την εμπνέει ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Ανδρέας Καλαμπαλίκης, όσο να ‘ναι. Μετά την επιτυχία της επανόδου στη δράση ενός δεύτερου σάρωθρου που είχε μείνει ανενεργό(σαφής και βαρύς ο υπαινιγμός ότι οι προηγούμενοι ούτε ένα σέρβις σε σάρωθρο δεν μπορούσαν να κάνουν)ο κ. Καλαμπαλίκης έκανε δηλώσεις σχετικά με τις δυσκολίες του τομέα ευθύνης του αλλά και με το μέλλον που διαγράφεται καλύτερο. Αυτό μάλιστα το έκανε ενώ τα σάρωθρα περνούσαν ξυστά από δίπλα του στον πεζόδρομο της Χ.Τρικούπη όπως βλέπουμε στη φωτογραφία.
Στις δηλώσεις του μπορούσε κανείς να διακρίνει και την βεβαιότητα για παραμονή στην αντιδημαρχία του πράγμα που επιβεβαιώνεται και από τις πληροφορίες που υπάρχουν.Ο κ. Καλαμπαλίκης δεν αναμένεται να αποχωρήσει από το σχήμα των αντιδημάρχων. Είναι σχεδόν βέβαιο πως θα παραμείνει για να δώσει, όπως ο ίδιος λέει συχνά, τη μάχη για την καθημερινότητα των πολιτών. Αλλά, επιπροσθέτως, και για να εξακολουθήσουν να είναι ενδιαφέροντα τα δημοτικά συμβούλια…

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Νικόλαος Θωμος

    Εχουμε μια πεντακαθαρη πολη καθε επισκεπτης αυτης εδω της πολης εχει να λεει για το ποσο καθαρη πολη ειναι το Αγρινιο εξαλου ο καθενας κρινεται απο το εργο του. Ποιος ο λογος αρα να μην αισθαναιται σιγουρια…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.