Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

Σύλληψη με το «φακελάκι» στο χέρι σε δημόσιο νοσοκομείο στη Βόρεια Ελλάδα

Στα «πράσα» έπιασαν μια διοικητική υπάλληλο σε δημόσιο νοσοκομείο στη Βόρεια Ελλάδα με το «φακελάκι» στο χέρι. Αναλυτικά η ανακοίνωση της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ.

Με το «φακελάκι» στο χέρι έπιασαν μια διοικητική υπάλληλο σε δημόσιο νοσοκομείο στη Βόρεια Ελλάδα. Σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος.

Οι αστυνομικοί την συνέλαβαν κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης, μετά την παραλαβή προσημειωμένων χαρτονομισμάτων που είχε πάρει από πολίτη υποσχόμενη να μεσολάβηση για νοσηλευόμενο ασθενή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος συνελήφθη διοικητική υπάλληλος δημόσιου νοσοκομείου της βόρειας Ελλάδας

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος διοικητικής υπαλλήλου δημόσιου νοσοκομείου της βόρειας Ελλάδας, για το αδίκημα της εμπορίας επιρροής-μεσάζοντες.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες (17 Φεβρουαρίου 2020) κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης, μετά την παραλαβή προσημειωμένου χρηματικού ποσού, που είχε απαιτήσει από ιδιώτη, για μεσολάβηση σε διοικητικής φύσης ζήτημα νοσηλευόμενου ασθενή.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.