Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2020

Σημαντική χορηγία στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μεσολογγίου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του δημάρχου Μεσολογγίου προς την εταιρεία Νέα Οδό για την στήριξη που παρείχε, μέσω χορηγίας, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

κοινωνικο παντοπωλείο

Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος σε ευχαριστήριό του σχετικά με χορηγία προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο αναφέρει : «Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου αποτελεί μια από τις βασικότερες κοινωνικές δομές μας, που στόχο έχει ν’ αντιμετωπίσει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στην τοπική μας κοινωνία.

Με την άψογη λειτουργία καιυποστήριξη του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασία, Παιδείας & Πολιτισμού και τον συντονισμό της Εντεταλμένης Συμβούλου των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Ευαγγελίας Τσέλιου – Παναγοδήμου, έχει καταστεί δυνατή η κινητοποίηση, η ευαισθητοποίηση αλλά και η άμεση ανταπόκριση στην πρόκλησή μας για ενίσχυση της δομής.

Στο πλαίσιο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω εγκάρδια την Εταιρεία «ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ» για την ευγενική χορηγία στήριξης της Δομής μας για την προμήθεια τροφίμων , που έγινε στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης στην τοπική κοινωνία μας. Στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε η συμβολή του Ιδιωτικού τομέα είναι σημαντική και καθοριστική για την κάλυψη πρωτογενών αναγκών διαβίωσης, οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.