Τετάρτη, Ιούνιος 19, 2019

Σημαντικό βήμα για τη λειτουργία των κατασκηνώσεων στην Αγία Σοφία Θέρμου

Επιχορήγηση στο Δήμο Θέρμου με 100.000 ευρώ για λειτουργία κατασκηνώσεων στην Τ.Κ Αγίας Σοφίας.

Εικόνα από τις εγκαταστάσεις-φάντασμα.

Με απόφαση της Υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώς Φωτίου εντάχθηκε στο κατασκηνωτικό Πρόγραμμα του Υπουργείου , η εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης των εγκαταστάσεων επι του χώρου της παλαιάς κατασκήνωσης στην Τ.Κ Αγίας Σοφίας Δήμου Θέρμου .
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Θέρμου Σπύρο Κωνσταντάρα «ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας , με την μεθοδική διεκδίκηση του Δημάρχου και της Δημοτικής αρχής επιλύεται» ενώ τονίζεται πως χρηματοδοτείται ο δήμος Θέρμου με το αρχικό ποσό των 100.000 ευρώ για την άμεση έναρξη εργασιών ανάπλασης του χώρου και προμήθειας οικίσκων για την φιλοξενία των κατασκηνωτών.
Η έναρξη λειτουργίας των κατασκηνώσεων στην Τ.Κ Αγίας Σοφίας θα προσδώσει μια νέα διάσταση στην αναπτυξιακή πορεία της περιοχής , από την οποία θα προκύψουν νέες θέσεις εποχιακής απασχόλησης για την λειτουργία τους , ενίσχυση της τοπικής οικονομίας με ωφέλεια των επιχειρήσεων , καθώς και προβολή του κοινωνικού προσώπου του δήμου Θέρμου , δεδομένου ότι θα είναι η μοναδική κατασκήνωση στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας που θα τη λειτουργεί δήμος στην οποία θα φιλοξενούνται και παιδιά με αναπηρία .
Ιδιαίτερες ευχαριστίες από τη δημοτική αρχή εκφράζονται πέραν την Υπουργού και στον Γ.Γ κ. Δημήτριο Καρέλλα , καθώς και στα υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου για «την άριστη συνεργασία και την ευτυχή για το δήμο Θέρμου κατάληξη του θέματος».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.