Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Η σημειολογία και η αξιολόγηση

Η σημειολογία και η αξιολόγηση

Η σημειολογία και η αξιολόγηση: Συζητήσεις προκάλεσε η χθεσινή επίσκεψη του περιφερειάρχη και του διοικητή της 6ης ΥΠΕ στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Η αφορμή (το έργο ενεργειακής αναβάθμισης) σημαντική και θετική, λάθος όμως η εικόνα μιας κουστωδίας με άτομα που δεν είχαν καμία δουλειά να βρίσκονται εκεί εν μέσω πανδημίας και σημειολογική η…  απόσταση του ΥΠΕάρχη από τον διοικητή του Νοσοκομείου (έμεινε στο περιθώριο χωρις δηλώσεις).

Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι φήμες για αλλαγή σκυτάλης στη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας. Αλλαγή και στη θέση του επικεφαλής του Νοσοκομείου Αγρινίου αλλά και του Μεσολογγίου (αυτή άλλωστε ήταν… δρομολογημένη από την άνοιξη και η φημολογία φέρνει ως διάδοχο μια κυρία από την Ηλεία).

Πως όμως θα οδηγηθεί στην έξοδο ο διοικητής του Αγρινίου του οποίου η θητεία λήγει σε έναν χρόνο; Την απάντηση ίσως δίνει σημερινό δημοσίευμα του vima.gr που επικαλείται τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, σύμφωνα με τον οποίο από τη νέα χρονιά θα αρχίσει η αξιολόγηση και των 111 διοικητών και υποδιοικητών στα νοσοκομεία όλης της χώρας, ξεκινώντας από τους διοικητές των νοσοκομείων περιφέρειας.

Φωτό αναμνηστική χωρίς τον διοικητή

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.