Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Σήμερα ανοίγει τις πύλες της η Έκθεση Ελλάδος Γεύση!

ellados-gefsi

Σήμερα, Πέμπτη 10 Μαΐου, ανοίγει τις πύλες της η Έκθεση Ελλάδος Γεύση και είναι έτοιμη να υποδεχθεί τον κόσμο από τις 17:00 ως τις 22:00 για να ξεκινήσει το ταξίδι στην Ελλάδα με αφετηρία το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Η τελετή εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 10 Μαΐου στις 19.00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κου. Παναγιώτη Κουρουμπλή ο οποίος θα σημάνει την επίσημη έναρξη της Έκθεσης.

Στην τελετή εγκαινίων θα παρευρεθούν επίσης εκπρόσωποι του πολιτικού ιστού της χώρας.

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται από τις 10 ως τις 13 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και υπόσχεται ένα αξέχαστο ταξίδι στην Ελλάδα μέσα από την προβολή της γαστρονομίας, του τουρισμού & του πολιτισμού της!

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Live Εκδηλώσεις Μαγειρικής, Κεράσματα, Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, Τουριστικές προτάσεις για τις επόμενες αποδράσεις σας, παιδικές δραστηριότητες & εκθέματα από λαογραφικά μουσεία είναι λίγα μόνο από τα events – δράσεις που θα εντοπίσετε στην Παραδοσιακή Γειτονιά «Ελλάδος Γεύση» και θα γεμίσουν το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου με αρώματα, γεύσεις & εικόνα από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ώρες λειτουργίας:
Πέμπτη 17.00-22.00, ΠΣΚ 10.30-22.00
Είσοδος: 3,00€
Για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα επισκεφθείτε το
www.elladosgefsi.gr
Facebook: https://www.facebook.com/elladosgefsi/
Instagram: https://www.instagram.com/elladosgefsi/

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ της Έκθεσης:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.