Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Συνεδρίασε η εκτελεστική επιτροπή του δήμου Ναυπακτίας υπό τον νέο δήμαρχο (φωτο, video)

Συνεδρίασε η εκτελεστική επιτροπή του δήμου Ναυπακτίας υπό τον νέο δήμαρχο (φωτο, video)

Συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά η εκτελεστική επιτροπή του δήμου Ναυπακτίας υπό τον νέο δήμαρχο, Βασίλη Γκίζα.

Στην πρώτη συνεδρίαση, ο Βασίλης Γκίζας θέλησε να δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές,αλλά και να ξεκαθαρίσει τον τρόπο με τον οποίο η δημοτική του αρχή θα βαδίσει τα επόμενα χρόνια.

Τα κύρια συστατικά πάνω στα οποία θα χαράξει τη διοίκησή του,είναι η νομιμότητα αλλά και η διαφάνεια.

“Η προσπάθειά μας θα πρέπει να είναι συλλογική και έτοιμοι να συνεργαστούμε και να αξιοποιήσουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις τους τόπου μας, είτε αυτοί είναι φορείς, είτε πρόσωπα. Θα πρέπει να μάθουμε να συνεργαζόμαστε και τα λάθη του ενός θα είναι λάθος γενικότερα της διοίκησης” ανέφερε ο νέος δήμαρχος.

Ο κ. Γκίζας ξεκαθάρισε ότι από την δική του πλευρά, δεν θα διστάσει να αναλάβει τις όποιες ευθύνες προκύψουν στο μέλλον από την άσκηση της διοίκησης,ενώ τόνισε ότι θα πρέπει ο δήμος Ναυπακτίας να ανήκει σε όλους τους πολίτες.

“Οι σχέσεις του δήμου με το δημότη θα πρέπει να είναι σχέση ειλικρίνειας και εντιμότητας.Δεν μας ενδιαφέρουν τα επικοινωνιακά τρικ αλλά η ειλικρίνεια και αποδοχή τυχόν λαθών θα πρέπει να μας χαρακτηρίζει. Είναι πολλά τα προβλήματα,αλλά με κοπιώδη εργασία θα τα ξεπεράσουμε και θα δώσουμε λύσεις.Απουσία νομιμότητας ή συνεργατικής συμπεριφοράς θα μας βρει αντίθετους χωρίς καμία έκπτωση” συνέχισε ο κ. Γκίζας.

Ακόμη τόνισε πως η διοίκηση του δήμου θα βρίσκεται κοντά σε όλους τους δημότες για να αντιμετωπίσει τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών. “Δεν υπάρχουν δημότες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί, ότι η εκτελεστική επιτροπή αποτελείται από τον δήμαρχο και τους 6 αντιδημάρχους.Και αυτοί είναι οι: Θωμάς Κοτρωνιάς στο Περιβάλλον,Σωκράτης Παπαβασιλείου στο οικονομικών,Ζαχαρίας Χοχτούλας στις τεχνικές υπηρεσίες,Γιάννης Παπαιωαννίδης στις διοικητικές υπηρεσίες,ο Ντίνος Τσουκαλάς με το χαρτοφυλάκιο του πολιτισμού-τουρισμου και κοινωνικής αλληλεγγύης και ο Σπύρος Τραχύλης αντιδήμαρχος Χάλκειας.

Πηγή: nafpaktianews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.