Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Σίτιση και στέγαση για τους φοιτητές του Αγρινίου ζητά από το Υπουργείο η Πρύτανης- οι φοιτητές στο δημοτικό συμβούλιο

foitites-dimotiko-symvoulio (1)«Εξελίξεις» σήμερα σε πολλά μέτωπα για τα πανεπιστημιακά τμήματα του Αγρινίου. Το ζήτημα των πανεπιστημιακών τμημάτων θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου που είναι σε εξέλιξη μετά από αίτημα που κατέθεσαν πρόσφατα οι παρατάξεις Τραπεζιώτη και Μοσχολιού και οι δύο ανεξάρτητοι σύμβουλοι.
Συγκυριακά σήμερα ωστόσο έγινε γνωστό πως διακόπηκε η σίτιση των φοιτητών του Αγρινίου καθώς σε αυτή την κίνηση προέβη ο ανάδοχος της λέσχης λόγω οφειλών του Πανεπιστημίου.
Το θέμα αυτό μάλιστα περιλαμβάνεται στα αιτήματα της Πρυτάνεως Βενετσάνας Κυριαζοπούλου που έθεσε σε επιστολή της προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κώστα Γαβρόγλου Ειδικότερα, η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών καλεί την Πολιτεία και το ΙΝΕΔΙΒΙΜ να φροντίσουν άμεσα για την απρόσκοπτη προμήθεια τροφίμων για τη σίτιση των δικαιούχων φοιτητών, την προμήθεια πετρελαίου για τις ανάγκες θέρμανσης και ζεστού νερού, την άμεση πληρωμή των προμηθευτών και εργολάβων και κατά συνέπεια του προσωπικού που αυτοί απασχολούν, την άμεση επαναλειτουργία της σίτισης στην πόλη του Αγρινίου και την εξασφάλιση στέγασης των δικαιούχων φοιτητών στην πόλη του Αγρινίου.
Φοιτητές παράλληλα βρίσκονται τώρα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου αναμένοντας τη συζήτηση για το θέμα .

foitites-dimotiko-symvoulio (3) foitites-dimotiko-symvoulio (2)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.